RunMarisRun ile Spor Dolu Bir Hafta Sonu!

Abone Ol :

RunMarisRun ile Spor Dolu Bir Hafta Sonu!

RunMarisRun yarı maratonu Ersay Üner, Bahadır Tatlıöz ve Aydilge'nin de katılımıyla 31 Mart – 1 Nisan 2018 tarihlerinde Marmaris’te Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 7’den 70’e herkesi sporla ve müzikle buluşturacak!

Bu yıl 3.’sü gerçekleştirilecek olan “RunMarisRun” etkinliğinde,  21,1 km yarı maraton, 10 km, 5km ve 2 km’lik halk koşusunun yanı sıra çocuklar için de MiniMaris kategorileri ile koşulacak.

500m yüzme, 5K koşu ve 15K bisiklet branşlarını içeren Freeathlon Fun Race ile katılımcılar Bireysel Yarışlar, Bayrak Yarışları, Fun-Race Kids kategorilerinde yarışacaklar.
Yarışlar öncesinde düzenlenecek konserler, makarna partisi ve birbirinden keyifli aktiviteler ile spor ve eğlence dolu bir hafta sonu sizi bekliyor.
Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenecek törende ödül olarak kupa verilecek.
Marmaris Belediyesi katkıları ile gerçekleşen RunMarisRun etkinliğinde dünyaca ünlü spor markası Under Armour, D-Resort Grand Azur Hotel, Garmin, 7/24 Fitness Club ve KRALPOP gibi birbirinden önemli sponsorlar yer alıyor. Etkinliklere kayıt olmak istiyorsanız;  www.uzunetap.com’dan  online olarak yapabilirsiniz. Ayrıca Marmaris’te geçireceğiniz harika bir hafta sonu içinse D- resort Grand Azur otel,  RunMarisRun katılımcıları için hazırladığı avantajlı paketleri sizin için sunuyor.

Etiketler: 0

Abone Ol :