Reynmen'den Üstü Kapalı Evlilik Sinyali

Abone Ol :

Reynmen'den Üstü Kapalı Evlilik Sinyali

“Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali" hız kesmeden devam ediyor…

50. Yılını kutlayan festivalin dördüncü gecesinde sahne alan Reynmen, hayranlarının saatler öncesinden tıklım tıklım doldurduğu Silifke Anıt Meydanı'nda sıradışı performansı ile geceye damgasını vurdu.

İsmini Yanlış Yazan Hayranına İmzalı Düzeltme

Kendisi için açılan pankart ve dövizlerden birinde isminin yanlış yazıldığını fark eden genç sanatçı, ''Adımı yanlış yazmışsınız. Pankartı elden ele bana gönderin, düzeltip, imzalayıp geri göndereceğim'' dedi. Teknik ekip tarafından kendisine ulaştırılan dövizdeki adını düzeltip imzaladıktan sonra hayranına geri veren Reynmen bu tutumu ile ince bir davranışa imza atmış oldu.

Kendisine bir hayranı tarafından hediye edilen gülü bir an olsun elinden düşürmeyen genç sanatçı, performansını alkışlar eşliğinde noktaladıktan sonra kulisinde basın mensuplarınının sorularını yanıtladı.

23-09/06/reynmen1.JPG

Okumak Bana Nasip Oldu


Serdar Ortaç'ın ''Gitme Şarkısına sahnede iki kez bis yaptığını hatırlatan muhabirlere ''Çok ama çok istediğim ve sevdiğim bir parça, ve albümde okumakta bana nasip oldu. Bu yüzden çok mutluyum.'' ifadelerini kullandı...

''Nişanlandı'' Dedikodularını Yalanlamadı, ''Büyüsü Bozulmasın'' Dedi...

Parmağındaki yüzüğü fark ederek ''mutlu giden bir ilişkiniz var, parmağınızdaki de bir nişan yüzüğü gibi duruyor. Ufukta evlilik görünüyor mu?'' sorusunu yönelten gazetecilere ''Bazı sorular cevapsız kalabilir, büyüsü bozulmasın.'' yanıtını veren Reynmen, son günlerde magazin kulislerinde konuşulan ''Nişanlandı'' dedikodularını doğrular nitelikte bir sessizliği tercih etti.

Romantikmişim Yeni Öğrendim

Son olarak ''Romantik biri misiniz?'' sorusuna ''Romantik mişim. Bir şeyler yaşanmadan insan kendini tanıyamıyor. Ben romantik bir insanmışım.'' yanıtını veren Reynmen, bu yönünü yeni yeni keşfettiğini  dile getirdi.

Etiketler:

Abone Ol :