Ragıb Narin, Yeni Şarkısı ‘Leyla’ ve Hakkında Merak Edilenleri Serhat Tekin’e Anlattı

Abone Ol :

Ragıb Narin, Yeni Şarkısı ‘Leyla’ ve Hakkında Merak Edilenleri Serhat Tekin’e Anlattı

 

Ragıb Narin gerek sosyal medyadaki paylaşımları gerekse çıkardığı şarkılarla özellikle genç kitlenin dikkatini çeken bir isim. Kendisiyle hem yeni şarkısını hem de hakkında merak edilenleri konuştuk.

‘Leyla’ diğer şarkılarına göre bu sefer biraz hüzünlü..

Ben genelde pozitif, enerjisi yüksek şarkılar yapıyorum. Günlük yaşantımda da böyleyim. Bunun yanında her insanda olduğu gibi üzüldüğüm, acı çektiğim, ağladığım zamanlar da var. Bunu çok yansıtmıyordum.Böyle şarkılarım çok yoktu. Kış aylarının gelmesiyle bu duygu yoğunluğumu ortaya çıkaran, içimdekileri döktüğüm bir şarkı yapmak istedim.

Neden Leyla?

Hepimizin bir Leyla’sı olduğunu düşünüyorum. Leyla, Mecnun’un ulaşamadığı, ulaşılamayan bir aşk. Hepimizin ulaşamadığı bir aşk, hedef, herhangi bir şey vardır. Leyla bu şarkıda onu temsil ediyor aslında.

Seni Z kuşağı yakından takip ediyor. Yaş olarak daha geniş kitlelere ulaştığını düşünüyor musun?

Yaşı büyük insanlardan çok dönüş almaya başladım. Bir önceki şarkım ‘Harbi’ 10 milyona yaklaşmak üzere. O şarkıda inanılmaz derecede çocuk kitleye ulaştım. Sokakta küçüçük daha önce beni tanımayan çocuklar yolumu kesiyordu. Şimdi geçen gün gittiğim bir televizyon kanalında fark ettim ki 40-50 yaş aralığı insanlar benden, şarkılarımdan ve yaptığım işlerden bahsediyor.

Dünyayı gezip, içerik çekerken ne ara şarkıya vakit buluyorsun?

Gezmemin müziğime katkısı çok fazla. Gezerken keşfetmek insana her anlamda çeşitlilik kazandırıyor. İspanya’da duyduğum bir müzikten etkilenip bir anda latin bir beste ortaya çıkabiliyor. Gezerken sürekli dinleyen, şarkı söyleyen, yaptıklarımı telefona kaydeden bir insanım. Bu gezmeler üretimime büyük avantaj sağlıyor aslında.

İş için mi geziyorsun keyfi bir gezme mi bu?

Sosyal medyada bana bu soruyu çok soruyorlar. İlk başlarda iş için başladım. Aslında şimdi de iş için diyebiliriz çünkü içerik çekiyorum. Gideceğim yerlere gitmeden önce çekim için plan program yapıyorum.

Senin sosyal medyada paylaştığın bu “Işınlanma” videoları çok fazla etkileşim alıyor.Nasıl ayarlıyorsun bu videoları?

Aslında çok planlı bir insan değilim. Bunların hepsini planlasam kafam patlar. Planlı gibi durmasının sebebi akışına bırakıyor olmam. Aslında ilk ışınlandığm yerde giydiğim kıyafet önemli olan. O güzel olunca bir sonraki gideceğim yere aynı kıyafeti götürüyorum.

İnfluencer kimliği ve şarkıcılık dengesi zor oluyor mu senin için?

Herkes seni bir şekilde tanıyor. Kimi seni ürettiğin içeriklerle kimi sadece şarkılarınla biliyor. Önemli olan içeriklerimin ya da şarkılarımın bir şekilde insanlara ulaşması. İkisi de birbirini besliyor.

Biraz aşka gelelim. Leyla’nı buldun mu?

Leyla’mı bulsam aslında bu şarkılar çıkmazdı. Leyla’yı bulamadığımız için acı çekiyoruz ve bu kelimelere dökülüyor.

Nasıl birini arıyorsun peki? Kriterlerin var mı?

Spesifik bir özellik yok aslında. Kimse aradığını o şekilde bulamaz. Ama en azından kendim gibi hayatı çok fazla ciddiye almayan, hayatın gelip geçici olduğunu bilen, pozitif olan ve beni tamamlayan birini arıyorum.

Sen nasıl bir Mecnun’sun peki ikili ilişkilerde?

Çok kolay aşık olabiliyorum. Çok kolay aşık olduğum için çok kolay acı çekebiliyorum. Kolay bağlanırım ve bir o kadar kolay koparım.

Bir ilişkin olsa işini ikinci plana atar mısın?

Önceliğim işim olur. Ailem ve çevremden çok duyduğum bir şey “ Sen bencilsin” derler. Aksini iddia etmiyorum. Evet ben beni yaşamak için geldim bu dünyaya. Önce kendimi aydınlatacağım ki sonra çevremdekileri aydınlatabileyim. Şu yaşıma kadar önceliği hep kendime verdim. Bunun geri dönüşünde çevremden hep pozitif şeyler gördüm.

Sen gerçekten böyle hep pozitif , her şeye gülen bir insan mısın? Yok mudur hiç patlaman?

Gerçekten en son ne zaman sinirlendiğimi hatırlamıyorum. Mantıklı düşünen bir insanım. Sinirlenmenin kendimden başka kimseye zarar vereceğine inanmıyorum.

Seni oyuncu olarak görmek isteyenler var. Düşünüyor musun?

Evet.İnsanlar beni dizide veya filmde görmek istiyor. Bunu çok yazıyorlar. Ya dış görüntüm ya da enerjim onların böyle düşünmesine neden oluyor sanırım. Açıkçası önceden çok istekli değildim. Abim Rami Narin oyuncu. O yüzden biliyorum ne kadar zor olduğunu. Ama şimdi eğitim almaya başladım. İleride oyunculuk ile ilgili sürprizler olabilir diyebilirim.

Nasıl bir rolde oynamak isterdin?

En çok istediğim bir lise dizisinde oynamak. Liseyi doya doya yaşamış biriyim. Her türlü karakteri oynayabilirim orada.

Bir röportajında dijital dünya ünlüleri var birde bildiğimiz normal ünlüler var demişsin. Sana göre ikisinin arasındaki fark ne?

Normal ünlüler kalıcı. Dijital dünyanın ünlüleri ise geçici. Ben kendimi bunun tam ortasında görüyorum. Sadece dijital bir ünlü olsaydım bundan 3 yıl önce beni tanıdığında şu an unutmuş olabilirdin. Ama şu an beni hala tanıyan insanlar var çünkü yıllardır üretiyorum. Yaptıklarımın üzerine yenisini koyuyorum. Şarkı dinlenme sayılarım ve takipçi sayılarım hep artıyor. Türkiye’de ünlü olmak artık hiç zor değil. Yaptığın garip bir hareketle ya da normal bir hareketle tüm Türkiye seni konuşabiliyor. Bu bir anda olduğu gibi bir anda da unutulabiliyor. Amacım kalıcı olmak.

Ünlü dünyasına girdiğinde seni en çok şaşırtan ne oldu?

Keşke şu ünlüyü hiç tanımasaydım dediğim çok oldu. İsim veremem ama çok ünlü insanla tanışma ve aynı ortamda bulunma fırsatım oldu. Tanımadan önceki hayranlığınız tanıştıktan sonra o kişinin bir lafı veya davranışıyla hayal kırıklığına uğratıyor ve “ Ben bu kişiye mi hayrandım? “ dememe neden oluyor. Bunun tam tersi durumlar da oldu. Bana hiç hitap etmeyen, takip etmediğim birinin sohbetiyle kendisine hayran olduğuklarım da var.

Bu ünlü dünyasını içinde olmak istiyor musun yoksa mesafeli misin?

Ne mesafeliyim ne de meraklı.

Kiminle düet yapmak isterdin?

Yalın ile ileride bir şarkım olsa çok tatlı olur diye düşünüyorum.

Yeni projelerin neler?

2024 yılını en çok üretim yaptığım yıl olarak geçirmek istiyorum. Sosyal medya ve dışarıda tanınırlığım çok arttı. Bu kitle arttığı için ve tüketim de hızlı olduğu için sık üretimde olmak istiyorum. Onun haricinde farklı projelerde, farklı sektörlerde elimden geldiğince kendimi göstermek istiyorum.

Etiketler:

Abone Ol :