Pop’un Kralı Tarkan Avrupa’yı Kasıp Kavuruyor!

Abone Ol :

Pop’un Kralı Tarkan Avrupa’yı Kasıp Kavuruyor!

Hollanda’nın Rotterdam ve Almanya’nın Düsseldorf şehirlerinde düzenlediği konserlerinin tüm ayrıntılarını Kral Pop Tv’de yayınlanacak olan “Benim Konser Hikayem” isimli program için takip ettiğimiz Pop’un Kralı Tarkan, Avrupa’da onbinlerce müziksevere sahne performansı sergiledi.

Avrupa’yı ayağa kaldırdı.

İlk olarak tüm biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen Hollanda’nın Rotterdam şehrinde Ahoy’da sahne performansı sergileyen Pop’un Kralı Tarkan, On binin üzerinde müziksevere büyülü bir gece yaşattı.

Rotterdam’ın ardından Almanya’nın Düsseldorf şehrinde de Tarkan izdihamı vardı.

Binlerce müziksever konserin başlamasından saatler önce Mitsubishi Electric Halle’de uzun kuyruklar oluşturdular.

Sahne öncesi bir araya geldiğimiz Pop’un Kralı Tarkan Kral Pop Tv mikrofonuna özel açıklamalarda bulunarak konser maratonunu değerlendirdi. Tarkan, “Yıllar oldu özlemişiz birbirimizi. En son 2011 yılında buralara gelmiştim. Çok coşkulu geçiyor konserlerim. Konserlerimi takip ettiği için Kral Pop TV'ye çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Tarkan müzikseverlerin hep bir ağızdan şarkılarını seslendirmesiyle ilgili olarak “Bir şarkı yazıyorsunuz, herkes sevsin eşlik etsin diye ve konserlerde bu gerçekleşiyor. Bundan daha büyük mutluluk olabilir mi?” dedi.
Röportajımızın ardından sahneye çıkan Pop’un Kralı Tarkan, şarkılarıyla müzikseverlere harika bir gece yaşattı.

 

Haber: Yasin ŞİŞMAN

Etiketler: 0

Abone Ol :