Özkan Uğur'un Sağlık Durumu Hakkında Ailesinden Açıklama!

Abone Ol :

Özkan Uğur'un Sağlık Durumu Hakkında Ailesinden Açıklama!

Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagram'dan yaptıkları açıklama ile Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdiler.

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur 2013 yılında lenfomaya yakalanmış, sanatçı başarılı geçen tedavi sürecinin ardından hastalığı atlatmıştı. Hayranları Özkan Uğur'dan gelecek iyi haberi beklerken usta sanatçının Yoğun Bakım ünitesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı.

'DUALARINIZI ESİRGEMEYİN'

Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagram'dan yaptıkları açıklama ile usta sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdiler;

 "Özkan Uğur’umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs’tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah’ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözülecegine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin."

Yoğun bakımdaki Özkan Uğurun ailesinden açıklama geldi... Geçmiş olsun mesajları yağdı: Atlatacaksın canımın içi, ben inanıyorum

 

Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur."

Etiketler:

Abone Ol :