Özgür Ordulu Orka Orkestrası'ndan "Mevsim Bahar"

Abone Ol :

Özgür Ordulu Orka Orkestrası'ndan

Özgür Ordulu Orka Orkestrası yeni şarkısı “Mevsim Bahar” ile müzik severlerle buluşuyor. Sözü ve müziği Feyyaz Kuruş’a ait olan “Mevsim Bahar”, Nilüfer Örer tarafından ilk olarak 1997 yılında seslendirildi. Özgür Ordulu Orka Orkestrası “Mevsim Bahar” ile modern soundu 90’lar esintileriyle birleştirerek 2023 yazına damga vurmaya devam ediyor.

Düzenlemesi Enver Günen’e ait olan şarkının mix-mastering’i Özgür Yurtoğlu tarafından yapıldı. Yapımcılığını Orka Music Company ve Özgür Ordulu’nun üstlendiği “Mevsim Bahar”, Özgür Ordulu Orka Orkestrası’nın 11. Single çalışmasıdır. 

Single kapak fotoğrafı ve imaj fotoğrafları için Orka Orkestrası, Ali Kaleli’nin objektifine poz verdi. Single’ın kapak tasarımı Emrah Özdoğan tarafından yapıldı.

Şarkının video klibi Emrah Özbilen yönetmenliğinde İstanbul Büyükçekmece sahilinde çekildi. Özgür Ordulu Orka Orkestrası video klipte yaz aylarının enerjisini ve renklerini yansıtan ve 90’lar dönemine göz kırpan bir hikaye anlatıyor. Video klipte Make up ve Saç Tasarım Roya Sarvari’ye ait. 

 

 

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :