Özgür Alter Kral FM Canlı Yayınında Afrikalı Ali'nin Sorularını Yanıtladı!

Abone Ol :

Özgür Alter Kral FM Canlı Yayınında Afrikalı Ali'nin Sorularını Yanıtladı!

Özgür Alter, Afrikalı Ali'nin Karanvanda gerçekleştirdiği Kral FM canlı yayınının konuğu oldu. Özgür Alte, yeni şarkısı ve gelecek projelerini Kral FM canlı yayınında Kralcılara anlattı.

Benim Gözüm Zirvede!

Özgüer Alter;"Benim gözüm zirvede... Benim için şarkı söylemek, sahnede olmak paradan puldan daha ötede... Ben buralara pişe pişe geldim. Hatta bedelinide ödedim. Dünya olarak geçtiğimiz bu zor günlerde müzikle insanların kalbine dokunuyorsak, onları mutlu edebiliyorsak  bu bizim için inanılmaz bir mutluluk. İşimizi seviyoruz." dedi.

Şarkıyı İlk Dinlediğimde Şükür Namazı Kıldım!

Özgür Alter; "Şarkının söz ve müziği İlyas Keçeci'ye ait. Ben bu şarkıyı çok istemiştim. 10 ay da bekledim. Polat Yağcı'ya bu şarkı için çok ısrar ettim. Bu şarkı olur mu olmaz diye de uzun bir süre düşündük. Sonra karar verdik. Allah nasip etti şarkıyı aldık. Şarkıyı ilk dinlediğimde eve gidip şükür namazı kıldım, inşallah benim olur diye... Şarkı aslında nankörlüğü anlatan bir şarkı... Bizim insanlarımız biraz giderli şarkıları seviyor. Şuan şarkı iyi gidiyor. " dedi.

Müslüm Baba Cover'ı Geliyor!

Canlı yayında yeni projelerinden de bahsetti ve yeni bir şarkı müjdesi de verdi. Özgür Alter; " 12 yeni şarkımız hazır. Hatta bir Müslüm Gürses cover'ı da var. Yakın zamanda sevenlerimizle buluşturacağız. Albüm gelene kadar da bir tekli yapalım dedik." dedi

Hayatımda İlk Kez Ağlayarak Şarkı Yazdım!

Özgür Alter geçtiğimiz yıla damga vuran "Dem" isimli şarkısını "Ben hayatımda ilk defa bir sabah bir şarkı yazdım o da"Dem"... Şarkı bana Yücel Arzen'den geldi... Zaten müziği duymam gözümden yaş gelmesi bir oldu. Dedim bana müsade ederseniz bu şarkının sözleri bende hazır dedim. Ve... ben o sözleri 20 dakika içinde ağlayarak yazdım. " dedi.

 

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :