Özgün Korku Dolu O Geceyi Anlattı!

Abone Ol :

Özgün Korku Dolu O Geceyi Anlattı!

Darbe girişimi gecesi Korgeneral İlhan Şanver'in kızının  düğününde  Özgün de  orkestrası ile sahnedeydi. 

Korgeneral İlhan Şanver'in kızı ve damadı ile arkadaş olan Özgün, düğün devam ettiği esnada 10 kişilik bir ekiple apar topar düğünden çıkarılan Korgeneral İlhan Şanver'in götürülmesiyle sahnesini sona erdirdi.

Özgün, olaylı gecede eşi ve ekibiyle birlikte saatlerce içeride mahsur kaldı.  Silahlı askerlerin bir anda belirdiği ve helikopterden inerken taramalı tüfek ile 7 el havaya ateş edilen operasyon sırasında sanatçı Özgün eşi Nida Uğurlu ve ekibi ile birlikte 5-6 saat boyunca Moda Deniz Kulübünden çıkamadı.

Ortalık sakinleştikten sonra asker eşliğinde arabaya bindirilen sanatçı, köprülerden geçiş sağlanamadığı için  evine gidemedi. Anadolu yakasında oturan orkestra arkadaşının evine gitmek zorunda kalan Özgün, uzun ve korku dolu gecenin ardından  'Bir an önce bu kaosun, kötü olayların, masum insanların ölümlerinin son bulmasını diliyorum' dedi.

 Özgün o gece yaşadıklarını ise şu cümlelerle  anlattı:

"ŞARKI SÖYLERKEN BİR ANDA..."

"Darbe girişiminin yapıldığı saatlerde sahnedeydim. Orkestramla birlikte eğlenceli şarkılar söylerken bir anda takım elbiseli 10 kişinin Korgeneral Mehmet Şanver'i götürdüklerini gördüm.

"SİLAH SESLERİ DUYDUK"

O dakikadan sonra helikopterlerin sesini ve 6-7 el silah atıldığını duyduk. Elinde silah olan askerler bizi kulise sokarak oradan asla dışarı çıkmamamız gerektiğini belirttiler.

"ASKERLER BİZİ SALONDA ÇIKARDI"

Bu sırada, sosyal medyadan ne olup bittiğini anlamaya çalışıyorduk. Ardından askerler bizi salondan dışarı çıkardılar. Ben sakinliğimi korudum ancak yanımdaki arkadaşlarım hayli korktu.

"ŞARKI SÖYLEMEYE DEVAM ETTİM"

Herkes sakinleşsin diye orkestramla birlikte şarkı söylemeye devam ettim. Üçdört saatlik rehin alınmanın ardından yine askerler eşliğinde arabaya geçtik. Köprüler kapalı olduğu için o geceyi orkestra arkadaşımın evinde geçirdik. Allah böyle kötü olaylardan ülkemizi korusun. Bir daha böyle şeyler yaşamayalım" dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :