Orhan Ölmez'in Sağlık Durumuyla İlgili İlk Açıklama!

Abone Ol :

Orhan Ölmez'in Sağlık Durumuyla İlgili İlk Açıklama!

Orhan Ölmez Dört yerinden Bıçaklandı, Kafatası Kırıldı...

Dün akşam saatlerinde bıçaklı saldırıya uğrayan Orhan Ölmez, içini kendisini hastanede ziyarete gelen sanatçı dostu Alişan’a döktü. Murat Kurşun ile birlikte Orhan Ölmez’i hastanede ziyaret eden Alişan, ekibimiz ile Orhan Ölmez’in kendisine olayla ilgili anlattıklarını paylaştı.

İşte Alişan’ın ağızından Orhan Ölmez’in yaşadığı menfur hadisenin tüm ayrıntıları:


“Dün akşam saatlerinde Orhan kardeşim komşularının çok ses yapması üzerine kendilerini uyarmak için konuşmaya gitmiş. Aşırı ses geliyormuş. Komşusunun evinden gerçekten. Orahan esprili bir dille, asla ama asla tahrik edici olmayan bir kaç cümle söylemiş. ‘Taşınıyorsanız yardım edeyim.’ şeklinde espri yapmış. Ardından otoparka gitmek üzere asansöre binmiş. O şahıslar da bir kaç kişi Orhan’la birlikte asansöre binmişler. Otoparkta Orhan arabasına binmişken dört kişi saldırmışlar. Biri camı açık olduğunu görüp atkısından çekmiş. Biri arabasının anahtarını almış. Bacağının bir kaç yerinden bıçaklamışlar. Kafasında da kırık var. Bacağına dikiş atmış doktoru. Kafasında da sargı vardı.


Orhan yakın bir zamanda taburcu edilecek. Doktoru bu yönde açıklama yapmış kendisine. Ancak olayın gerçekleştiği evde kalmayacak. Başka bir evde kalacak. Zaten bu olay olmasa bile bir hafta sonra taşınacakmış.


Saldırganların kimliği beli. Polis saldırganları arıyor. Orhan kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sundum. Umarım kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.”


Murat Kurşun da hastane ziyaretinin ardından kralmuzik.com.tr ‘ye açıklama yaptı. Murat Kurşun olayla ilgili şöyle konuştu:


“Biz sanatçılar hassas ve sevgi dolu insanlarız. Orhan da çok sevecen ve incancıl biridir. Böyle olay onun gibi bir insanın bile başına gelebiliyorsa durup düşünmek lazım. Gerçekten çok üzgünüm. Kendisine acil şifalar diliyorum.”
 

Etiketler: 0

Abone Ol :