Onur Akın'dan Eşiyle Romantik Klip

Abone Ol :

Onur Akın'dan Eşiyle Romantik Klip

Onur Akın,yeni şarkısı "Kalbinden Başka"yı müzikseverlerin beğenisine sundu. Sözleri  Serkan Uçar, bestesi Onur Akın'a ait olan şarkısnın aranjesinde ise  Mehmethan Dişbudak imzası var.  'Kalbinden Başka' adlı yeni şarkısının klibi için eşi Gülşah Singar Akın'la Marmaris'te kamera karşısına geçti. Singar, eşi için "Her kelimesini gözlerime aşkla bakarak besteledi" dedi.

21-12/07/onur-akin-esi-gulsah-singar-akin-002-jpg_6971723.jpeg

Son yaşadığımız orman yangınları felaketinde ülkemizin cennet köşeleri olan tatil beldelerimizin adeta ciğerlerinin söküldüğünü belirten Akın, “Bu yarayı sarmanın tek yolu beldelerimizi ziyaret etmek, tatillerimizi oralarda yaparak tekrar eski günlere kavuşmasını sağlamaktır. Marmaris ve diğer beldelerimizin güzellikleri saymakla bitmez. Bunu bir kez daha bir aşk hikâyesiyle göstermek istedik. Tıpkı Bodrum, Fethiye, Köyceğiz ve Manavgat gibi… Bize bu süreçte her türlü katkıyı ve desteği sunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’a ve tüm ekibine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Gülşah Singar Akın: “Gözlerime aşkla bakarak besteledi”

Eşi Onur Akın’ın pandemi döneminde “Senin için bir şarkı yapacağım” dediğini ve çok heyecanlandığını anlatan Gülşah Singar Akın da “Her notasına şahit olduğum bir süreç oldu. Her kelimesini gözlerime aşkla bakarak besteledi. Bunun için eşime sonsuz teşekkür ediyorum. Bana ‘Bu şarkı senin şarkın, klibinde de senin oynamanı istiyorum’ dediğinde tereddütte kaldım ama sonra hem yangınlardan dolayı büyük kayıplar yaşayan beldelerimize bir katkıda bulunacağımızı düşünerek hem de bize bir anı olması için kabul ettim. İyi ki kabul etmişim. İzledikçe çok mutlu oluyorum” sözleriyle duygularını anlattı. Akın da eşinin şarkıyı gerçekten hissederek yaptığı lirik dansın enerjisinin tüm şarkıya yansıdığını belirterek, “Şahane bir performans sergiledi. Ben, yönetmenimiz ve tüm ekip hayran kaldık” ifadelerini kullandı. 

 

 
 

 

 

 

Etiketler: onurakın

Abone Ol :