Ömür Gedik, 'Khaleesi' Oldu!

Abone Ol :

Ömür Gedik, 'Khaleesi' Oldu!

Ömür Gedik yeni teklisi ‘Gözyaşlarım Anlatır’ şarkısı için Game of Thrones'taki Khaleesi gibi oldu ve kamera karşısına geçti.

Ömür Gedik, Şahsenem’in 90’lı yıllardaki şarkısı ‘Gözyaşlarım Anlatır’ ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Diziyi çok sevdiğini söyleyen Ömür Gedik “Khaleesi'ye sadece erkekler değil ben de hayranım. Böyle güçlü, aşka inanan, vicdanlı bir karaktere hayran olmamak elde değil. Sadece dizi ve filmlerde değil gerçek hayatta da bütün kadınların böyle olması en büyük dileğim. Zaten Amerika'da da yeni doğan kız çocuklarının çoğuna artık Khaleesi ismi veriliyor” dedi.

Sözleri Vural Şahin’e, müziği Uluğbey Hekimoğlu’na ait, Şahsenem’in 90’lı yıllardaki hit şarkısı 'Gözyaşlarım Anlatır', Emirhan Cengiz’in aranjesi ile günümüz sounduna uyarlandı.

Mehmet Ali Arsan yönetmenliğinde çekilen klipte, Ömür Gedik’e Tuan Tunalı eşlik etti. Gedik, klipte 'Game of Thrones' dizisinin kraliçesi 'Khaleesi' olarak kamera karşısına geçti. Sanat yönetmenliğini Melis Göktürk’ün, stil danışmanlığını Büke Göksel’in yaptığı klipte, Ömür Gedik’e Khaleesi benzerliği için üç kilo ek saç takıldı. Sonrasında örülen ve çiçeklerle süslenen saçın hazırlıkları 5 saat sürdü.

Etiketler: 0

Abone Ol :