Oğuzhan Koç Bostancı'da Konser Verdi!

Abone Ol :

Oğuzhan Koç Bostancı'da Konser Verdi!

Oğuzhan Koç, 25 Mart Pazar akşamı Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne çıktı.

4 aydan fazla süredir konsere hazırlanan Oğuzhan Koç, gerek sahne tasarımı, gerek şovları, gerekse sahnedeki sürprizleriyle konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Koç, iki bin kişiyi aşkın seyircisiyle tüm şarkılarını bir ağızdan söyledi.

SAHNEDE SÜRPRİZ ÜSTÜNE SÜRPRİZ!

Dostlarının da Oğuzhan Koç’u yalnız bırakmadığı gecede sahnede aksiyon bir saniye olsun durmadı. Oğuzhan Koç’un sahnedeki ilk sürprizi Murat Dalkılıç oldu!

Murat Dalkılıç’ı ağırlayan Koç, “Bir Hayli”, “Bu Nasıl Aşk” ve ikilinin bu yaza damgasını vuran “Aşinayız” düetini seslendirdi.

Ardından Eser Yenenler’in çıktığı sahnede ikili “Joker” ve “Sana Değer” parçalarını birlikte seslendirdi. Eser Yenenler’in TBT oyunundan bazı görüntülere de yer verdiği dakikalarda ise ikilinin gençlik görüntüleri salonu kahkahalara boğdu.

3 Adam’ın olmazsa olmazı İbrahim Büyükak ise ikilinin düetlerinin ardından, Aleyna Tilki taklidi ile güldürdü. Sahneye  Aleyna Tilki gibi sarı saçları ve dans performansıyla çıkan Büyükak ardından Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile birlikte “Ele Güne Karşı” parçasını
seslendirdi.

Bütün gece heyecanın ve enerjinin hiç düşmediği konserde izleyiciler arasında Murat Boz, Samsun Demir, Cengiz Erdem, Özden Bora, Oğulcan Engin, Esra Eron , Candaş Tolga Işık, Yağmur Tanrısevsin, Oğuzhan Koç’un ailesi ve daha bir çok isim vardı.

Etiketler: 0

Abone Ol :