Nilüfer Harbiye Konserinde Kayahan'ı Unutmadı!

Abone Ol :

Nilüfer Harbiye Konserinde Kayahan'ı Unutmadı!

Nilüfer, dört yıl sonra çıktığı Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki konserine yetişmek için ilk kez motosiklete binmek zorunda kaldı.

Sanatçı, provadan sonra trafik yoğun olunca, kaldığı otele gitmek için sürücülü motosiklet kiraladı. Nilüfer, araca binmeden önce yaşadığı deneyimi Instagram’da takipçileriyle paylaştı. Sürücü karşısında Nilüfer’i görünce, kısa süreli şaşkınlık yaşadıktan sonra kuralları anlattı. Sanatçı, önce bone, daha sonra da kaskı takarak motosiklete bindi. Nilüfer, “Başıma ne geleceğini bilmiyordum. Sürücünün belinden tutmak istedim ama, yandaki tutma yerini gösterdi. Az kalsın beni düşürecekti” diyerek, espri yaptı.

 

Yarım asırlık sanat hayatında hep zirvede kalarak Türk pop müziğinin tartışmasız divalarından olan Nilüfer, 4 yıl aradan sonra 22 Eylül tarihinde Harbiye Açıkhava’da, klasik müzik dünyasının tanınan ismi Alper Kömürcü’nün yönettiği 40 kişilik senfoni orkestrası eşliğinde sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Nilüfer 4 yıl aradan sonra çıktığı Harbiye konserinde 3 saate yakın geçmişten günümüze kadar gelen hit şarkılarının yanı sıra sevilen bazı cover parçaları da seslendirdi. Peş peşe söylediği 50 şarkı ile Harbiye'de büyülü bir geceye imza atan Nilüfer'in sahnede ünlü konukları oldu. Sahneye ilk çıkan İpek Açar "Hep Karanlık" isimli parçayı söylerken Murat Karahan "Yemin Ettim" isimli parçaya Nilüfer ile düet yaptı. Sonra da "Son Perde" adlı eseri solo olarak yorumladı. Konseri izlemeye gelenler arasında Nükhet Duru, Şehrazat, Haldun Dormen, Betül Demir,Hıncal Uluç, İpek Acar,Zeynep Mansur, Arzu Kaprol ve Emre Erdemoğlu gibi tanınmış isimler de vardı.

Etiketler: 0

Abone Ol :