Nil Karaibrahimgil Sonbaharı Kız Ordusuyla Selamladı!

Abone Ol :

Nil Karaibrahimgil Sonbaharı Kız Ordusuyla Selamladı!

Nil Karaibrahimgil Kral Pop Medya  sponsorluğunda BKM “Tadım ile Yaz Konserleri” kapsamında  sahneye çıktı.

Nil Karaibrahimgil giydiği süper kahraman kostümüyle ve pembe-gri payetli pelerinli 60 kişilik kız ordusuyla sahnede ışıldadı. Sanatçının kostümü Aslı Filinta ve Mahizer Aytaş imzalıydı. Soğuğa aldırmadan Harbiye Açıkhava’yı  dolduran binlerce seyirci şarkıları hep bir ağızdan söyledi.

Nil’den süper konser!

Nil Karaibrahimgil seyircilere seslenerek “Küçük bir kız çocuğusunuz ve süper kahraman olmak istiyorsunuz. Fazla seçeneğiniz yok. Kadın kahraman yok. Ben küçükken vardı. He-man varsa She-ra da vardı. Benim süper kahramanım da She-ra idi” diyerek neden böyle bir konsept seçtiğini anlattı ve seyirciyi selamladı.

Eğlenceli sahnesiyle Pazartesi sendromunu ortadan kaldıran Nil Karaibrahimgil, kadınlara vitamin veren, ilham olan şarkılarını söyledi Dünyaca ünlü Türk koreograf Beyhan Murphy ve Can Tunalı’nın yaptığı koreografi izleyenleri büyüledi.

Konserin ikinci bölümünde eteği yerlere kadar uzanan pembe bir elbise giyen Karaibrahimgil, yaptığı reklam jingle’larının hikayelerini anlatarak herkesi güldürdü. Bir ilaç firması için yaptığı jingle’ı seslendiren Nil Karaibrahimgil, ilaç isimlerinin latince olmasına dem vurarak “Yunanistan’da bu şarkı baya iş yapar aslında” diyerek şarkısını söyleyince Harbiye kahkahaya boğuldu.

“Şarkidaki kek tarifi gerçek!”

Nil Karaibrahimgil dillere dolanan şarkısı “Sana Kek Yaptım”ın hikayesini anlattı; “Odamda beste yaparken bir anda kek yapmak istedim. Şarkıdaki kek tarifi de gerçek. Hem kek yaptım, hem de şarkıyı yaptım. Bu şarkıyı sizin kadar tatlı insanlara söyleyeceğimi bilmiyordum” dedi.

Nil Karaibrahimgil’i izlemeye gelenler arasında Sertab Erener, Özge Borak, Ezgi Mola, Dolunay Soysert ve Sinan Çetin de vardı.

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :