Neşet Ertaş İle Mozart Aynı Senfonide...

Abone Ol :

Neşet Ertaş İle Mozart Aynı Senfonide...

Ahmet Koç, Köprü Ve Ötesi Projesi İle Avrupa Turnesine Çıkıyor.


Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilecek olan konserler serisi ile Ahmet Koç ve orkestra şefi Betin Güneş, Klasik Batı Müziği ve Türk Halk Müziği’nin tarihe damga vurmuş ve günümüze kadar değerlerini koruyarak gelmiş müzik yapıtlarından oluşan evrensel ve karma repertuarı, milli enstrümanımız olan bağlama liderliğinde sahnede icra etmeye hazırlanıyorlar.


Proje, Mozart’dan Shubert’e, Beethoven’den Shostakovich’e bir çok klasik batı müziği üstadlarının yanı sıra Aşık Veysel’den Neşet Ertaş’a Anadolu’nun ozanlarının eserlerinden oluşan karma bir repertuvarla sahnede hayata geçirilecek. Köln Senfoni Orkestrası'nın eşlik edeceği ve dünyaca ünlü orkestra şefi Betin Güneş'in yöneteceği, Ahmet Koç'un bağlaması ile solist sanatçı olarak yer alacağı Köprü Ve Ötesi 2018, Kasım ayında hayata geçecek.

Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, İtalya, Avusturya, Norveç, Danimarka ve İsviçre gibi Avrupa ülkelerinde sergilenecek performansların ardından son konser ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :