Mustafa Yıldızdoğan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Abone Ol :

Mustafa Yıldızdoğan, Mehmet'in Gezegeni'ne Konuk Oldu!

Mustafa Yıldızdoğan Kral TV - Kral FM ortak canlı yayınında Mehmet’in Gezegeni’ne konuk oldu.

Mustafa Yıldızdoğan içtenlikle Gezegen Mehmet’in sorularını yanıtladığı programda sevilen şarkılarını da canlı olarak seslendirdi.

Mustafa Yıldızdoğan'ın konuk olduğu Mehmet’in Gezegeni, aynı anda Kral TV - Kral FM Facebook hesaplarından da canlı olarak yayınlandı…

Gezegen Mehmet :"Türkiyem" şarkısı ne ifade ediyor senin için?

Mustafa Yıldızdoğan :Temel kaynağım, hammaddem, hamurum, toprağım. Dilaver Cebeci hocam nurlar içinde yatsın. 16 yaşında yazmış bu şarkıyı. Sadece kendi dertleriyle dertlenen bir adam değildi. Dünyanın diğer ucunda bir müslümanın ayağına diken batsa, acıyı yüreğinde hisseden bir adamdı. Müziğini de ben yaptım bu şarkının.

BEN BİR TÜRK ASKERİYİM
Gezegen Mehmet :Antalya'da beraber katıldığımız demokrasi nöbetinde saçların asker traşı. Neden öyle yapmıştın?

Mustafa Yıldızdoğan :O gece felaket bir geceydi. O askerlerin halleri perişan bir haldi. Rütbeli olanları ve bu işin içinde olanları ayırıyorum, onun dışında bütün Türk Silahlı Kuvvetlerini bu işin içinde gibi gösterenlere tepki amaçlı kestirmiştim saçlarımı. Ben de bir Türk askeriyim.


Gezegen Mehmet :Buraya gelmeden önce de İstanbul Üniversitesi'nden bir ödül aldın. Tebrik ediyorum seni. Ben de sosyal medyamdan paylaştım hatta.

Mustafa Yıldızdoğan :Çok teşekkür ediyorum. Tabi şunu ileteyim. Heryerden ödül alınabilir ama medeniyetin beşiği İstanbul Üniversitesi'nden almak ayrı bir onur verdi. Herkese teşekkür ediyorum.


BİZDE IRKÇILIK YOKTUR
Gezegen Mehmet :Her zaman söylediğim bir şey var. Bu ülkenin en kıymetli insanları, vatan tehlikedeyken ilk koşanlardır. Daha öncede konuştuk seninle bu konularda. Sen diyorsun ki, ben herşeyden önce insanı seviyorum.

Mustafa Yıldızdoğan :Bizde ırkçılık yoktur. Ne eskilerde, ne yenilerde ırkçılık kavramı bizde yoktur. Biz vatan sevgimizi, millet sevgimizi bir partiyi iktidara taşımak için kullanmıyoruz.  Dünde, bugünde, yarında amacımız ortaya canını koyabilecek güzel nesiller yetiştirmek.


BİZE DÖNEK DİYORLAR
Gezegen Mehmet :Sayın Devlet Bahçeli'de , 15 temmuz sonrası ortaya koyduğu davranışlarla büyük riskler aldı. Ama Allah'a şükürler olsun, milletimiz de risk alanları gördü ve anladı.

Mustafa Yıldızdoğan :Eskiden evden kaçana dönek derlerdi. Şimdi biz evimize, ocağımıza sahip çıktık bize dönek diyorlar. Önemli olan sizin kendinizi bilmeniz. Gerisi pek umrumda değil.


Gezegen Mehmet :Sana sürekli  "hep milliyetçi şarkılar söylüyorsun" diyorlar. Tabi sende biraz evvel bir aşk adamı olduğunu söyledin. Çok fazla aşk şarkıların da var. Türkiye bu kritik dönemden bir kurtulsada sadece aşkı konuşssak değil mi negüzel olur.

Mustafa Yıldızdoğan :Kesinlikle katılıyorum. Tabi bundan sonra ne zaman konuşacağız aşk şarkılarını onu da bilmiyorum.


ÇOK İYİ BİR BABA KÖTÜ BİR EŞ OLABİLİRİM

Gezegen Mehmet :Çocukların ile ilişkin nasıl Mustafa?

Mustafa Yıldızdoğan :Çok iyi. Allah'a şükürler olsun. 4 çocuğum var. Ben çok iyi bir babayım. Çok iyi bir baba ama kötü bir eş olabilirim. Ama çok iyi bir baba olduğumu düşünüyorum.


Gezegen Mehmet :Anne ve babandan kalan söz var mı aklında kalan?

Mustafa Yıldızdoğan :Tabi olmazmı. Anne ve babamdan ben hiç ayrılmadım. 7 kardeşiz biz. Bize şöyle dua ederlerdi,  hayırlı helal süt emmiş insanlarla karşılaştırsın ve eşleştirsin Allah derlerdi. Allah şahit benim dostlarımda öyledir tabi.


Gezegen Mehmet :Zaman zaman programlarımda söylerim. Kadın- erkek eşitliği konusunda. Kadın erkekten üstündür. Kadın doğurur, dünyaya getirir. Annelik yapar, büyütür.  Allah erkeği, kadından daha güçlü yaratmıştır ama kadınına eziyet yapsın diye değil. Onu koruyup kollasın diye.

Mustafa Yıldızdoğan :Kesinlike katılıyorum. Ben zaman zaman konserlerimde feministlik yaparım. Affınıza sığınarak söylüyorum. Allah biz erkekleri böyle yaratmış. Dal, budaklıyız. Sinirliyiz. Evlendiğimiz vakit dalımız, budağımız gider. Pürüzsüz bir hale geliriz.


Gezegen Mehmet :Bu yaptığın sol abüme kaç klip çekeceksin?

Mustafa Yıldızdoğan :Allah ömür verirse, hepsine çekeceğim. Ticari bir kaygım yok. Zaten son 5-6 albümdür herhangi bir ticari kaygım yok. Şarkı bizim, söz bizim, yönetmen bizim. Hepsine çekmeyi planlıyorum.


Gezegen Mehmet :Konya'da yaşamanın hangi yönleri güzel sence?

Mustafa Yıldızdoğan :Manevi bir ruh var orada, bambaşka. Müstakil bir evde oturuyorum. Bağım, bahçem var. Bir Alman kurdu köpeğim var. Kedim geliyor yarım saat göğsüme masaj yapıyor. Çocuklarım benden de çok seviyor orada yaşamayı.


Gezegen Mehmet :Siyasi bir gelecek düşünüyor musun?

Mustafa Yıldızdoğan :Allah göstermesin, asla düşünmüyorum.


Mustafa Yıldızdoğan'ın konuk olduğu programın tekrarı Pazar günü saat 21:00'da Kral TV'de yayınlanacaktır.

Programı ayrıca Kral grubunun resmi YouTube kanalı Kral Müzik'ten de izleyebilirsiniz...

Etiketler: 0

Abone Ol :