Mustafa Ceceli'den İki Bin Kişiye Romantik Konser!

Abone Ol :

Mustafa Ceceli'den İki Bin Kişiye Romantik Konser!

Mustafa Ceceli, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 14 Şubat Sevgililer Günü konserinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu.

Yaklaşık 2000 kişinin hınca hınç doldurduğu salonda yaklaşık üç saat boyunca sahnede kalan Mustafa Ceceli, çok özel bir geceye imza attı. Ceceli’yi izleyenler arasında Arda Turan ve müstakbel nişanlısı Aslıhan Doğan, Selin İmer ve annesi Canan İmer, Ceceli’nin annesi Ayşe Ceceli de vardı. 

Ceceli konserin açılışını eşi Selin İmer ve kendisine ithafen yazılan ‘Saklım’ şarkısı ile yaptı. Şarkıyı ilk kez seslendiren sanatçı, en ön sırada oturan eşinin gözlerinin içine bakarak duygu dolu bir performans gerçekleştirdi.  Ceceli’nin sahnesinde İrem Derici, Çınare Melikzade, Ekin Uzunlar ve son dönemin en sevilen isimlerinden Edis konuk sanatçı olarak, müzikseverlere sürprizlerle dolu bir gece yaşattı. Derici , ‘Hadi Gel’ şarkısını ilk kez Ceceli sahnesinde okudu.

“EN TATLI RAKİBİM İREM DERİCİ”

Konser öncesinde basın mensuplarına kısa bir röportaj veren Ceceli “Bostancı Gösteri Merkezi’nde Sevgililer Günü’ndeki üçüncü konserimiz. Artık geleneksel hale geldi. Repertuvarı daha çok slow şarkılardan yaptık. Biliyorsunuz bizim şarkılarımız Düğün şarkıları olarak tercih de ediliyor. ‘Hastalıkta Sağlıkta’ mesela. ‘Kalbimin Tek Sahibine’ şarkısı bizimkinin tahtını en derinden sallayan şarkı oldu.  En tatlı rakibim İrem Derici de bu akşam bizimle olacak” dedi.

Oyuncu Serra Tokdemir’in kendisi ve eşi Selin İmer için yazdığı ‘Saklım’ı eşinin karşısında ilk kez söyleyeceği için çok heyecanlı olduğunu vurgulayan sanatçı “Heyecanlıyım, Selin izleyecek. Sosyal medya hesabıma sadece nakaratı koymama rağmen şarkının cover’ları gelmeye başladı.  Şimdiden sevildi” şeklinde konuştu.

Ceceli, Tarkan’ın baba olmasıyla ilgili ise “İzlediğim saniye telefon açtım. Tarkan Firuze şarkısı çalışmaları esnasında dile getirmişti. O zaman belki aday bile yoktu, isteğini duygusunu bildiğim için o anı hatırlattım. Öyle bir çalkalandı ki sosyal medya. Çok enteresan şeyler seyrettim. Bunu yaptırabilmek onun star olduğunun göstergesi” dedi.

HEM AZERİCE HEM TÜRKÇE SÖYLEDİ

Konsere piyano eşliğinde ‘Saklım’ şarkısıyla başlayan Ceceli, yaklaşık üç saat boyunca en sevilen şarkılarını seslendirdi. Ceceli, konserin başınsa “İyi ki Hayatımdasın’ dediğiniz insan yanınızda mı? 10 senedir şarkı söylüyorum belki pek çoğunuzun güzel anlarına eşlik ettim. Bu akşam o şarkılardan birine mutlaka denk geleceksiniz” dedi. Kemençe ustası Ekin Uzunlar’la birlikte  “Aşkım Benim” şarkısını seslendiren Ceceli, büyük alkış aldı. Uzunlar’ın kemençe ile blues çalması ise seyirciyi coşturdu.  Bakü’den gelen Çınare Melikzade ile ‘Vurulmuşam’ ve  ‘Hüsran’ şarkısında düet yapan Ceceli, şarkıyı hem Azerice hem Türkçe seslendirdi. Ceceli, ‘Ayşe’ şarkısını da annesi için söyledi.

FERYADIM VAR: ÜÇ SENEDİR SEVGİLİLER GÜNÜNÜ BU ADAMLA KUTLADIM

İrem Derici’yi, birlikte düet yaptıkları şarkıya atıfta bulunarak “‘Kıymetlim’i artık sahneye davet edebilir miyim?” diye çağıran Ceceli’ye, Derici’den “Deli ayol. Sen mi ben mi? Mustafa deli diyenler alkışlasın” yanıtı geldi. Ceceli’nin “Ben sormayayım istersen” yanıtına karşılık salonda alkış tufanı koptu.

İrem Derici’nin “Feryadım var üç senedir 14 Şubat’ı hep bu adamla bu sahnede kutladım. Hayatımda birileri varken de onlar hep burada oturdu. Bu sene Mustafa bana dedi ki ‘Hayatında biri yok nasılsa geleceksin’ sözleriyle yaptığı espri herkesi güldürdü. Sinan Akçıl’a da sahneden selam yollayan ikiliden Derici, ünlü bestecinin kendisine verdiği şarkıları anlatırken “Bana hiçbir şey olmaz diye klip çektik. Yoğun bakıma düştüm” dedi. Derici “Hep abim olsun istedim , dünyanın en güzel kalpli insanını Allah bana abi diye sundu. Abim her şeyim kimi zaman babam” sözleriyşe Ceceli’ye övgü dolu cümleler söyledi. Derici aynı zamanda “Egonu açlıktan öldür ki ruhun doysun diye dövmem var ama öldüremedim o egoyu” itirafında bulundu.  Derici ‘Hadi Gel’i de ilk kez söyledi.

Konserin ikinci yarısında Ceceli, Rize’de çektiği ‘Simsiyah’ şarkısının klibini ilk kez yayınladı. Sanatçının konser boyunca sürprizleri bitmek bilmedi. Ceceli’nin sahneye Edis’i davet etmesi üzerine salondakiler çığlık attı.  Sezen Aksu’nun ‘Vay’ şarkısını seslendiren Edis “Çok teşekkür ederim beni sahnesine davet ettiği için. Belki aranızda mutsuz olan da vardır, bu şarkı da onlara gelsin. Ben efkarlıyım. Bizim aşkımız çok daha boyutlu, pop müzik piyasası adına kattıklarından dolayı Mustafa Ceceli’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

TEKTAŞ’I KENDİ ELLERİYLE TAKDİM ETTİ

Mustafa Ceceli ‘enkiymetlim’ ve ‘mustafaceceli’ hashtag’iyle en fazla beğeni alan fotoğrafın sahibine tektaş hediyesini seyircilerin arasına inerek bizzat takdim etti. Ceceli’yi izleyenler arasında ‘Terörle Mücadele Gazileri’ de vardı. Sanatçı “Huzurlu bir ortamda yaşayalım diye hayatla ölüm arasındaki çizgide tereddütsüz bir şekilde oradalar. Sıradaki şarkı onlara” diyerek ‘Emri Olur’u söyledi. Mustafa Ceceli, yoğun istek üzerine bis yaparak iki şarkı daha söyledi.

Etiketler: 0

Abone Ol :