Mustafa Ceceli'den Bol Sürprizli Konser!

Abone Ol :

Mustafa Ceceli'den Bol Sürprizli Konser!

 Mustafa Ceceli, Kral POP Medya Sponsorluğunda  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluştu. Mustaf Ceceli, aylarca hazırlandığı konserinde Harbiye’yi hınca hınç dolduran müzikseverlere duygu yüklü anlar yaşattı.
 

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği  Yıldızlı Geceler kapsamında sevenleriyle buluşan sanatçı, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserine ’15 Temmuz Şehitleri’ anısına piyano başında seslendirdiği ‘Unutamam’  şarkısı ile başlayan Mustafa Ceceli, Harbiye’de duygusal anlar yaşattı. Şarkının sonunda Harbiye’yi alkış yağmuruna tutan müzikseverler göz yaşlarına hakim olamadı.

 Konserinde,  dinleyicileri için sürprizler de hazırlayan Mustafa Ceceli,  sahnesinde  Buray’ı ağırladı. Son zamanların en sevilen şarkılarından ‘Sen Sevda Mısın’ı seslendiren Buray’a piyanonun başında eşlik eden Mustafa Ceceli’nin ikinci sürprizi ise İrem Derici oldu.

Kalbimin Tek Sahibine’ ve ‘Evlenmene Bak’ şarkılarını  birlikte seslendiren ikilinin düeti büyük beğeni topladı. Harbiye konseri için aylar süren bir hazırlık yapan  Mustafa Ceceli, sahne şovuyla da yine sevenlerine yine hafızalara kazınacak bir gece yaşattı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :