Mustafa Ceceli ve İrem Derici Aynı Sahnede!

Abone Ol :

Mustafa Ceceli ve İrem Derici Aynı Sahnede!

Mustafa Ceceli "Zincirimi Kırdı Aşk" albümündeki tüm şarkıları sevgililer için söyledi.

Bu sene 10. Sanat Yılında 5. Solo albümü "Zincirimi Kırdı Aşk" ile sevenlerine sürpriz yapan Mustafa Ceceli, albümün ilk lansman konserini 14 Şubat sevgililer gününde adeta gelenekselleşen Bostancı Gösteri Merkezi Konserinde gerçekleştirdi.

Mustafa Ceceli söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan "Ayşe" isimli şarkısını  ön sırada kendisini izleyen annesi Ayşe Ceceli"nin yanına gidip gözlerinin içine bakarak okudu.

"Her 14 Şubat'ta Beni Buraya Kilitliyor"

Birbirinden güzel hit olmuş şarkılarıyla "Zincirimi Kırdı Aşk" isimli yeni albümünde yer alan şarkıları ilk kez sahnede seslendiren Mustafa Ceceli'ye konserin ikinci bölümünde "Kıymetlim" isimli şarkısında düet yaptığı İrem Derici  eşlik etti. Sahnede birlikte düet yaptıkları 'Kıymetlim' adlı parçayı seslendiren ikili salondan büyük alkış aldı.
Şarkının hikayesini sahnede anlatan Derici, " Bu şarkıyı ilk dinlediğimde Sinan Akçıl'a  dedimki öldürürüm seni bu bizim Mustafa'yla yıllardır beklediğimiz düet şarkı. Bugün burada gördük ki bu kararımızda hiç yanılmamışız " dedi. Ceceli ise  " İrem ile sahnemiz artık  gelenekselleşti. Bende senin sahnen de yer almak, konuk olmak istiyorum bacım " derken söze giren Derici, "Beni 14 Şubat'ta kitledi.  Her 14 Şubat'ta beni getiriyor buraya, sevgimi yaşayamıyorum" derken herkesi kahkaha boğdu.

Konserde birlikte düet şarkıları seslendiren Mustafa Ceceli ve İrem Derici sahne öncesi birlikte gazetecilerin karşısına sorularını yanıtladı.

Mustafa Ceceli yeni albümünün başarısı ile ilgili şunları söyledi

"Albüm çıkalı bir hafta oluyor ama klip izlenme oranımız 9 milyon tıklanmayı geçti.  Yılın şarkısı olduğu söyleniyor. İnşallah öyle olur."

İrem Derici "Düğün Sektörü Benim Elimdeydi"

Mustafa Ceceli yeni albüm şarkılarının klipsiz de çok dinlendiğini özellikle "İyi Ki Hayatımdasın" şarkısının başarısını dile getirirken, İrem Derici bu durumdan gıcık olduğunu söyleyerek sözlerine devam etti. "Önceden düğün sektörü benim elimdeydi. Ayla Çelik bir dönem araya girdi. Şimdi yeniden Mustafa geri aldı. Bu duruma gıcık oluyorum" dedi.

Mustafa Ceceli "Sevginin  günü yok"

Mustafa Ceceli sevgililer günüyle ilgili şunları söyledi "Sevginin, sevgililerin herhangi bir günü olmadığına inanıyorum. İnsan her içinden geldiğinde sevdiğine hediyeler almalı, güzel sözler söylemeli.
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle davranmalı.  Diliyorum ki insanların sevgisini doya doya göstereceği bir dönem olsun. 14 Şubat’ta bunun mihenk taşı olsun" dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :