Mustafa Ceceli; “Aleyna Tilki Şarkıları Organiktir”

Abone Ol :

Mustafa Ceceli; “Aleyna Tilki Şarkıları Organiktir”

Mustafa Ceceli yeni çalışmalarını anlattı. Ceceli, “aslında albüm yapacaktık ama prodüktörüm tek tek yapalım dedi 15 güne kadar da yeni şarkımızın klibini çekeceğiz” dedi.


“Burcu'dan Haberim Yoktu”

Geçtiğimiz günlerde birlikte şarkı yaptıkları müzisyen arkadaşı Sinan Akçil'in dünya evine girmesi ile ilgili konuşan Ceceli “Anlarsın klibini çekerken benim Burcu'dan haberim yoktu klibi Ekim'de çektik. Sonrasında bana geldi dedi ki Mustafa siz evlisiniz ben o hayata imreniyorum… Ve Burcu'dan bahsetti. Çok yakıştırdım kendilerini ve düğünleride bana sürpriz oldu o içindeki mutluluklarını görmek yetti bana, ama düğün yaparlarsa ilk davetiyeyi ben istiyorum” dedi.

“Aleyna Tilki Şarkıları Organiktir”

2019 yılı için konuşan şarkıcı “Ülkemizin ferahta olmasını istiyorum en büyük temennimiz bu! İnsanlar çok gergin gerçekten inşallah rahatlarız ülke olarak” dedi. Sosyal Medya'da bazı şarkıların sahte tıklanmalar sayesinde milyonlar izlemiş gibi gösterilmesi hakkındaki sorulara cevap veren Ceceli “işin aslında ben gördüğüme inanırım, bu tarz video yayınlayan sitelere git hepsi sana döksün organik mi, sahte mi hepsi çıkar meydana… Bazı şarkılar var ismini dahi duymamışım bakıyorsun milyonlar izlemiş ona şüphe ile bakıyorum doğru. Ama diğer yandan mesela Aleyna Tilki şarkılarının hepsinin organik olduğunu düşünüyorum çünkü kız şarkı yapıyor gerçekten de tutuyor” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :