Müslüm Gürses Anma Albümüne İlişkin Basın Açıklaması...

Abone Ol :

Müslüm Gürses Anma Albümüne İlişkin Basın Açıklaması...

Değerli sanatçı Müslüm Gürses’i ve Müslüm Gürses’in yorumu ile tanınan şarkıları, gençlerle buluşturmak ve müzik mirasını yeni nesillere aktarabilmek için bir anma albümü projesi geliştirilmiştir. Müslüm Gürses’in yorumuyla duymaya alıştığımız şarkılar, Türkiye’nin kıymetli yorumcuları tarafından yeniden seslendirilmektedir.

Dinleyicilerin uzun süredir talep ettiği anma albümün projesini geliştirmek üzere Müslüm Gürses mirasçıları tarafından Elenor Plak ve sahibi sayın Muhteşem Candan yetkilendirilmiştir. Proje ilişkin hukuki süreç, Müslüm Gürses mirasçıları tarafından Elenor Plak firmasına verilen onay ve muvafakatnamelerin imzasıyla tamamlanmıştır. Müzik çalışmalarına ilişkin süreç ise 2023 yazının başından beri son hızıyla devam etmekte, stüdyo çalışmaları sürdürülmektedir. Anma albümün en kısa zamanda Müslüm Gürses sevenleriyle buluşturulacağına inanıyoruz.  

Anma albüme ilişkin bundan sonraki duyuru ve bilgilendirmelerinin, mirasçılar tarafından hukuken yetkilendirilmiş Elenor Plak ve Muhteşem Candan tarafından ayrıca ve daha detaylı olarak yapılacağını, başkaca üçüncü kişiler tarafından öne sürülen veya sürülebilecek hususların gerçeği yansıtmadığını önemle ve saygılarımızla kamuoyuna duyururuz.

Müslüm Gürses ve Muhterem Nur Ailesi

Adına

Av. Dr. Onur Şahin

Etiketler:

Abone Ol :