Müslüm Baba'nın Mirasına Unutulmayacak Lansman Gecesi!

Abone Ol :

Müslüm Baba'nın Mirasına Unutulmayacak Lansman Gecesi!

Hayranları tarafından ‘Müslüm Baba’ lakabıyla anılan Gürses, ikon haline gelmiş yorumunu aramızdan ayrıldıktan sonra da miras olarak dinleyicilerine bıraktı. Yoğun ve hummalı bir çalışma gerçekleştirilen "Tozlu Raflar" albümü Müslüm Baba’nın benzersiz mirasını, kendi seslendirdiği hiç duyulmamış şarkılarıyla yeniden canlandırıyor.

"Tozlu Raflar" projesi için Kral FM medya sponsorluğunda Beykoz Kundura Fabrikası’nda unutulmayacak bir lansman gecesi gerçekleştirildi. "Tozlu Raflar" için özel olarak hazırlanan atmosfer katılımcıların beğenisini topladı. Müzik ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katılım gösterdiği gecede unutulmayacak anlar yaşandı.

MÜSLÜM GÜRSES ADETA SAHNEDEYDİ!

Müslüm Gürses’in hiç duyulmamış 6 farklı şarkısının tanıtıldığı gecede büyük bir sürpriz yaşandı. Müslüm Gürses, hologram teknolojisiyle sahnede canlandı. Şarkılarını Müslüm Gürses’in kendi görüntüsü ve sesinden dinleyen davetliler sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Usta sanatçı Müslüm Gürses’in şarkıları, hikayesi, duyguları ‘Tozlu Raflar’ ile hem unutulmaz kitlesine hem de yeni nesillere aktarılıyor. Onun mirası, yenilikçi yorumlar ve modern prodüksiyonlarla zenginleşirken, özgün duygusal yoğunluğu ve derinliği korunuyor.

Altı şarkılık bu çok özel albümün, şarkı listesi şu şekilde: 

1- Çok Sevdim (Söyleyemedim)

2- Sevda Kurbanı

3- Altın İken Tunç Oldum

4- Çöpçatan

5- Ah Bu Dünya

6- Sarı Saçlarından Sen Suçlusun


Etiketler:

Abone Ol :