Murat Dalılıç'tan Muhteşem Şov!

Abone Ol :

Murat Dalılıç'tan Muhteşem Şov!

 Murat Dalkılıç  Kral POP Medya Sponsorluğunda  30 Ağustos’ta organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği  Yıldızlı Geceler’ de  büyük bir şova imza attı.  

200 metrekarelik LED ekrandan oluşan özel bir oda olarak tasarlanan   animasyonlar gibi özellikler taşımasıyla  Harbiye’nin en teknolojik konserlerinden biri olarak hafızalarda yer etti. Koreograf Ömer Yeşilbaş'tan dans dersleri alan Dalkılıç, konser için üç ayda 120 saat dans çalışması yaptı. Sahnede müzisyene 10  Türk dansçı eşlik etti. Dansçılar için 40 parçadan oluşan dört ayrı kostüm yapıldı. Dalkılıç o gece, önemli moda okullarından IstitutoMarangoni'de eğitim alan İlkyaz Özel'in seçtiği dört özel kostümü giydi.

Dev Türk Bayrağı ve Dev Atatürk Portresi  ile  Zafer  Bayramı Kutlaması

Murat Dalkılıç, konserin Zafer Bayramı'na denk gelmesi açısından 30 Ağustos Zafer Bayramına özel bir  kutlama yaparak konserine  başladı. Zafer Bayramı’na denk gelen konserin açılışında teknoloji destekli görsel bir şölen yaşatan Murat Dalkılıç’ın  konserine  müzik eşliğinde fiziksel hareketleriyle komut vererek işaret ettiği 200 m2  LED ekranlarda  açtığı Mustafa Kemal Atatürk imzasıyla  dev Türk Bayrağı ve Atatürk portresi hologramı ile yaptığı  Zafer Bayramı kutlaması alanını tıklım tıklım dolduran binlerce hayranından büyük alkış aldı. Binlerce  kişinin  doldurduğu ve büyük şova imza attığı konserinin açılışındaki yaptığı  Zafer  Bayramı kutlaması için;  Murat’ın Harbiye Zaferine  Dört Dörtlük açılış  yorumları yapıldı. Dalkılıç  30 Ağustos Zafer Bayramı için böyle özel günde sizlerin karşısında olmak benim için büyük onur sözleriyle dakikalarca alkışlandı.

Epik Albümünü Harbiye Sahnesi'nde Görücüye Çıkardı

Müzisyenin hayranlarını kariyerinde dünden bugüne yolculuğa çıkardığı  özel repertuarında  büyük beğeni toplayan   Epik albümünden de    yeni şarkılarına yer verdi. Dev harbiye korosu ile bütün şarkılarını söyledi.

50 Hayranı İle Özel Şov

50 Hayranı ile yaptığı dans şovu geceye damgasını vurdu. Hayranları ile dünya standartlarında dans şov yaptı.Murat  Dalkılıç “Feristah” şarkısında daha önce sosyal medya  üzerinden gönderdikleri  dans videolarından seçilen  hayranları ile  sahnede  yaptığı dans  şov ile  büyük beğeni topladı. 50 kişi oluşan hayranları ile özel dans gösterisi ile sahnede devleşti.Konseri bitiminde ayakta alkışlanan Dalkılıç bir daha  tezahüratlarına karşı koyamayıp “Boya Gitsin” şarkısıyla Bis yaptı.  Albümünde eşi Merve Boluğur ile  birlikte seslendirdiği “Boya Gitsin” şarkısında komutları ile yönlendirdiği dev ekranlarda eşinin gözlerinin açılması ile  eşiyle göz göze düet yaptı. Şarkıya sonrasında eşinin yanına giderek şarkının son bölümünü eşiyle birlikte  söyledi.

Varillerle Ritim Şov

La Fontaine  şarkısında Ritim Grubundan  Genç yetenek  Yusuf Özer ile  yaptığı varıl davul  şov ile  Harbiye’de  yer yerinden oynadı.Ünlüler Murat Dalkılıç Konserine Akın etti Birçok ünlü isime de ev sahipliği yapan Murat Dalkılıç konserini izlemeye gelen isimler arasında, Merve Boluğur, Buse Terim, Aslıhan Güner, Hande Subaşı Emre Kaya, Kadir Doğulu, Alı Biçim, Serenay Aktaş, Engin Altan Düzyatan, Pelin Karahan, Polat Yağcı gibi isimler bulunuyordu.

    

Etiketler: 0

Abone Ol :