Murat Boz'dan "Derin Mevzular"

Abone Ol :

Murat Boz'dan

Murat Boz, 7 yıl aradan sonra yeni albümü ‘3’ ün ilk şarkısı olan ‘’Derin Mevzular’’ı 23 Haziran’da müzikseverlerle buluşturuyor. Müzik dünyasının lokomotif isimlerinden olan Boz, iki senedir üzerinde yoğun mesai harcadığı albümü için geçtiğimiz aylarda Los Angeles’a giderek iki klip birden çekti. Albümdeki şarkıları teker teker açarak farklı bir sistem ile beğeniye sunacak olan şarkıcının iddialı imajı da hayli dikkat çekici. Daha önceki albümleri ve single çalışmaları ile defalarca zirveye oturan Boz’un bu albümünde de yeni olanı denemekten çekinmediğini söylemek şimdiden mümkün.

 Son albümü Janti’den sonra single çalışmalarına ağırlık veren Murat Boz’un yedi sene sonra çıkaracağı ‘’3’’ albümü, müzik dünyasında meraka yol açarken albümde yer alan birbirinden önemli isimler de dikkat çekiyor...

Şarkıcının yeni albümünde Ozan Çolakoğlu, Ozan Bayraşa, Gürsel Çelik, Çağrı Telkıvıran, Sabi Saltıel gibi müzik dünyasının adeta yıldız aranjörleri yer alırken; Onur Özdemir, Emrah Karakuyu, Mert Carim, Gökhan Türkmen, İbrahim Halil Başaran, Özlem Güneykaya, Onur Özdemir, Günay Çoban, Serkan İzzet Özdoğan gibi söz yazarları ve bestecilerin de en özel şarkılarını Murat Boz’un ses getirecek yeni albümüne ayırdığı öğrenildi.

Los Angeles’ta iki gün süren klip çekimlerinde ise yaklaşık seksen kişilik bir ekip çalışırken, kliplerde ünlü şarkıcıya Amerikalı oyuncular ve dansçılar eşlik etti. Yönetmenliğini Ecem Lawton’ın yaptığı iki klibin ilki olan 

‘’Derin Mevzular’’ albümün yayınlanacak ilk şarkısı ve klibi olma özelliğini de taşıyor. Şarkı, klip ile beraber dinleyenlerin ve izleyenlerin beğenisine sunuldu.

 

 

 

Etiketler:

Abone Ol :