Murat Boz: ‘Ülkemiz güzel bir ülke, umudumuzu yitirmeyelim’

Abone Ol :

Murat Boz: ‘Ülkemiz güzel bir ülke, umudumuzu yitirmeyelim’

Başrollerini Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak'ın paylaştığı romantik komedi filmi 'Dönerse Senindir'in basın toplantısı gerçekleştirildi. Oyuncular, basının karşısına Beşiktaş'ta 44 kişinin şehit edildiği terör saldırısı nedeniyle siyah kıyafetlerle çıktı.
Basın toplantısına geçmeden önce terör saldırısını kınayan bir konuşma yapan Murat Boz, “Daha güzel bir günde burada olmayı tercih ederdik ama yaşanan bu vahim olaydan dolayı çok üzgünüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, polislerimize, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Üzüntümüz çok büyük. Zor günler geçiriyoruz ama umudumuzu yitirmiyoruz. Ülkemiz güçlü, güzel bir ülke. Böyle olayların daha fazla yaşanmamasını istiyoruz” dedi.

“Bu coğrafyada oyunculuk çok zor iş”

Filmde ‘Mehmet’ isimli melankolik, fotoğrafçılık yapan bir genci canlandıran Murat Boz, “Kariyerimde bir tane filmim olsun istiyordum. Çok iyi bir sinema izleyicisiyim. Beyazperdede kendimi izlemek istemişimdir ama film gişe yapınca gerisi de geldi. Ben de oyunculuğu sevdim. Arkadaşlarıma büyük saygı duyuyorum. Bu iş gerçekten her anlamıyla çok zor bir iş. Özellikle bu coğrafyada bu işi yapmak büyük güç isteyen bir şey. Arkadaşlarım bana çok destek oldu. Onların yanında oyunculuktan bahsedemem. Oyunculuk bir zehir. Kana karışınca bırakamıyorsun. Oyunculukta farklı bir karaktere bürünebiliyorsun. Biz sürekli göz önünde olduğumuz için oyunculuk bana az da olsa nefes aldırıyor” diye konuştu.

Etiketler: 0

Abone Ol :