Murat Boz: "Hem Konserler Hem Film Bizi Yoracak"

Abone Ol :

Murat Boz:

Çeşme’de tatilde olan Murat Boz,basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Murat Boz, "Benim ritüelim bu. Her sene Çeşme'ye geliyorum mutlaka.Tatil vesilesiyle arkadaşlarımı da görmüş oluyorum. Çeşme geçen seneye göre biraz daha durgun." dedi.

"İYİ PARTNER OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Burcu Özberk ile birlikte yer alacağı yeni film projesi hakkında konuşan Boz, "Sektöre yeni giriş yapacak olan bir dijital platformun ilk işi olacak bu film. Senaryosu çok güzel. Okurken çok keyif aldım ve güldüm. Çekilince de güzel olacağını düşünüyorum. Burcu ile iyi partner olacağımıza inanıyorum. 28 Temmuz'da 'Zeytin Ağacı' yayına girecek. Onun da heyecanını yaşıyorum. Benim için de farklı bir iş oldu. İzleyicinin nasıl bir tepki vereceğini merak ediyorum. Benim kariyerimde hiç böyle bir iş yoktu. Kabul etmemin başlıca sebeplerinden bir tanesi de buydu. Oyuncu kadrosuna baktığımız zaman bayağı iyi isimler var. Yönetmenimiz Burcu Alptekin, gerçekten başarılı biri. Onların arasında ben nasıl kendimi göstereceğim konusunda hiçbir fikrim yok ama bir şekilde rolümün üstesinden geleceğim. Son zamanlarda hiç yapılmamış farklı bir iş olduğunu düşünüyorum. İzleyici gerçekten sevecek." açıklamasını yaptı.

"KAMERA ÖNÜNDE OLMAK GÜZEL BİR HİS"

Çok yoğun bir konser temposundan çıktığını ve mola vermek için Çeşme'ye geldiğini dile getiren Murat Boz, "Ağustos itibariyle konserlerimiz başlayacak. Pandemide bayağı ara vermiştik, yeniden sahnelere dönüp, hareketlenmek bizi biraz zorladı tabi ama sonrasında alıştık. Yeni filmimizin provaları başlayacak. Hem konserler hem de film bizi yoracak. Kışa doğru da Avrupa turnemiz olacak. Oyunculuğu seviyorum, kendimi iyi hissediyorum ve yapmaya da devam edeceğim. Kamera önünde olmak güzel bir his. Yeter ki senaryosu beni heyecanlandırsın." dedi.

 

Abone Ol :