Murat Boz 'dan İkinci Klip!

Abone Ol :

Murat Boz 'dan İkinci Klip!

Uzun bir aradan sonra yaptığı ‘Janti’ albümü ile bu yaza damgasını vuran Murat Boz, hayranlarının merakla beklediği ikinci klip için önceki gün kamera karşısına geçti.

Ünlü yönetmen Murad Küçük tarafından ve 35 kişilik teknik ekip eşliğinde çekimleri gerçekleşen klibin görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu üstlendi.Klipte uygulanan Point Of  View  çekim tekniği Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Bu teknik ile fark yaratan “Adını Bilen Yazsın”klibi izleyiciye sıradışı bir kurgu vaad ediyor.Tüm hikayeyi oyuncuların kendi gözünden yansıtan tekniğin en büyük özelliği ise  izleyenlerin hikayede kendini bulması. Oyuncular için özel çekim kasklarının kullanıldığı klipte 4 farklı mekan seçildi. Farklı mekanlardaki sürpriz kareler ile gündeme oturacak video klibin çekimleri ise yaklaşık 16 saat sürdü. Araba sahnelerinin tamamı trafiğe kapalı alanda gerçekleşirken, point of view kullanımı set içinde ve kamera arkasında sanatçı ve ekibe eğlenceli anlar yaşattı. Ayrıca klipte Murat Boz’a Amerikalı oyuncu Moli Jane eşlik etti.

‘Adını Bilen Yazsın’ klibi  9 Temmuz Çeşme Açıkhava konserinde ilk kez gösterime sunulacak ve ardından tüm video müzik kanallarında ve dijital platformlarda Murat Boz hayranları ile buluşacak

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :