Muazzez Ersoy'dan Anlamlı Bağış!

Abone Ol :

Muazzez Ersoy'dan Anlamlı Bağış!

10 ilimizde büyük bir yıkıma yol açan depremler nedeniyle sanat dünyasının ünlü isimleri gerek bölgeye yardım ulaştırmaya gerekse yardım kuruluşlarına bağış yapmaya devam ediyor. 

Bu isimlerden biri de Muazzez Ersoy oldu. Ersoy, kostümlerini yardım kuruluşlarına bağışlamak için geçtiğimiz günlerde bir uygulama üzerinden satışa çıkardığını duyurmuştu. Bağışları birinci etap Mehmetçik Vakfına,  ikinci etap bağışını ise Polis Vakfı'na ileteceğini duyuran sanatçı yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında sosyal medya adresinden kostümlerinin satışından elde edilen geliri Kızılay'a bağışladığını duyurdu.

Muazez Ersoy sosyal medya hesabındn yayınladığı videoda: "Kostümlerimin satışından elde edilen geliri uygulama üzerinden direkt olarak Kızılayımıza yolladım.Birinci etap Mehmetçik Vakfımızın idi, ikinci etap bağışımız  Polis Vakfı'na gidecekti, öyle duyurmuştum ama, yaşadığımız deprem acısı nedeniyle elde edilen geliri Kızılayımıza yolladık... İnşallah milletçe elele vererek devletimizin yanında bu yaraları saracağız..." ifadelerine yer verdi.

 

 

Etiketler:

Abone Ol :