Muazzez Abacı'dan Sahnede Çifte Kutlama!

Abone Ol :

Muazzez Abacı'dan Sahnede Çifte Kutlama!

Türk sanat müziğinin usta yorumcusu Muazzez Abacı Kıbrıs’ta dinleyenleri mest etti.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile taraftarı olduğu takımı Galatasaray’ın şampiyonluğu da aynı güne gelince sahnede çifte kutlama vardı. 

Eski gazino günlerine geri dönen ünlü sanatçı, sahne repertuarının yanı sıra dinleyicilerinden gelen istekleri de seslendiği sahnede adeta coştu.

Sahneye çıkmadan önce yakasına Türk bayrağı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrakları rozeti ve bir nazar boncuğu takan sanatçı, “Bugün benim için çok özel bir gün ne mutlu ki yüce önder Atatürk’ün çocuklarıyız. Onun kurduğu bu ülkede gururla, şerefle yaşıyoruz. Göğsüme şanlı ay yıldızlı bayrağımız ile yavru vatan bayrağı yanlarına da nazar boncuğu taktım. İstedim ki bu güzel vatana ve onun evlatlarına kötülükler gelmesin nazarlar gelmesin” dedi. 19 Mayıs anısına “Dağ Başını Duman Almış” marşını da okuyan sanatçı, daha sonra da taraftarı olduğu Galatasaray bayrağı alarak Cimbom’un şampiyonluğunu kutladı. Ünlü sanatçı “Ne güzel değil mi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda şampiyon olduk. Bütün şampiyonları kutlarım” dedi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :