Muazzez Abacı "Sezen'imin Şarkıları"nın İmza Gününde Sevenleriyle Buluştu!

Abone Ol :

Muazzez Abacı

Muazzez Abacı, "Sezen’imin Şarkıları" adlı albümünün ve 50 yıllık kariyerinin ilk imza gününü Kral FM medya sponsorluğunda D&R Kanyon'da gerçekleştirdi...

Sanat hayatının 50'nci yılına özel hazırlanan "Sezen’imin Şarkıları" adlı albümde söz ve bestesi Sezen Aksu’ya ait olan 10 eseri seslendirdi. Yaklaşık 2 yıllık bir çalışmanın ürünü olan albümde, 'Sarı Odalar', 'Tutuklu', 'Gidiyorum', 'İkinci Bahar', 'Seni Kimler Aldı', 'Yazık Şu Geçen Zamana', 'Hata' gibi sevilen parçalar yer aldı. Sanatçı; 'Perişanım Şimdi'de Sezen Aksu, 'Geri Dön'de Serkan Kaya, 'Herşeyi Yak'ta ise Ferman Akgül ile düet yaptı.

D&R Kanyon'da düzenlenen imza gününe Abacı'nın sevenleri katıldı. Prodüktör ve organizatör Erkan Özerman da Abacı'yı bu özel günde yalnız bırakmadı. Özerman, "Muazzez Abacı, bugüne kadar kimseyi taklit etmeden tek başına yıldız olmuş bir sanatçıdır" dedi.

Albümlerini imzalamadan önce basın mensuplarına teşekkür eden ünlü sanatçı, "Bana yıllar yılı emek verdiniz, kol kanat gerdiniz, size binlerce teşekkür ederim sevgili basın mensubu arkadaşlarım. Bu güzel günde beni ve sevenlerimi mutlu ettiniz. Sizlere minnettarım" dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :