Milyonfest Dalaman'in İlk Gününde Yildizlar Geçidi...

Abone Ol :

Milyonfest Dalaman'in İlk Gününde Yildizlar Geçidi...

Ülkemizin dört bir yanında Milyon Yapım etiketiyle kamplı rock festivallerinin Anadolu'da bir kültüre dönüşmesini ve gelenekselleşmesini sağlayan Umut Kuzey'in franchise verdiği ilk festival olan MilyonFest Dalaman KRAL POP RADYO MEDYA SPONSORLUĞUNDANDA ilk günü farklı müzik türlerinin yıldızlarına ev sahipliği yaptı.

Yepyeni albümü "Arabesk"i dün müzikseverlerin beğenisine sunan Gülçin Ergül ile başlayan gün, 90'lı yılların şarkılarına yaptığı alternatif coverlarla dikkat çeken Melek Mosso ile devam etti. Ardından Gündoğarken'ın her biri kalplere kazınmış şarkılarıyla devam eden festival sevilen rock grubu Adamlar'ın sıkı performansıyla göz doldurdu. Sahne sırası başarılı rap sanatçısı Ceza'ya geldiğinde ise alanda bir coşku vardı. Gecenin son performansları Türk rock müziğinin  kendine has iki başarılı topluluğu Manga ve Athena'dan geldi.


Elif Çokgezen direktörlüğünde, Umut Kuzey koordinatörlüğünde ve Milyon Yapım organizasyonuyla düzenlenen MilyonFest Dalaman 5 Ağustos'a kadar rock müziğin dev isimlerle ülkemizin en gözde tatil ve turizm yörelerinden biri olan Dalaman Kayacık Sahili’nde devam edecek.

Tüm müzikseverleri %100 müzik ve eğlence ile Red Bull desteğiyle ağırlayan MİLYONFEST DALAMAN, Kral TV ve Türkiye’nin yeni gençlik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı yayınlanıyor.

4 AĞUSTOS CUMARTESİ
MFÖ
HAYKO CEPKİN
CEM ADRİAN
PAMELA
KURTALAN EKSPRES
CAN GOX
WHAT DA FUNK

5 AĞUSTOS PAZAR
MOR VE ÖTESİ
SELDA BAĞCA & BOOM PAM
MABEL MATİZ
EZHEL
FATMA TURGUT
PERA
SATTAS

Etiketler: 0

Abone Ol :