MFÖ ve Şebnem Ferah Müzikseverleri Coşturdu!

Abone Ol :

MFÖ ve Şebnem Ferah Müzikseverleri Coşturdu!

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Monsters Energy Presents: Rock Off Yerli festivalinde önceki gece Volkswagen Arena'da rock müziğin sevilen isimleri sahne aldı.

Yavuz Çetin'in oğlu Yavuzcan Çetin ve Asım Can Gündüz'ün oğlu Evrencan Gündüz'ün festivale özel performansları ile başlayan gecede sırasıyla Şebnem Ferah ve MFÖ sahne aldı.

Şebnem Ferah  "Ya Hep Ya Hiç", "Kalbim Mezar"  şarkıları ile konsere başladıktan sonra “Sevgili dostlarımız hoşgeldiniz. İyi misiniz? Hep beraber güzel bir akşam geçirelim. 1 dakikası bile boşa geçmesin. Bizimle geceniz güzel geçsin” diyerek hayranlarına teşekkür ettikten sonra "Birileri Var" ile devam etti.
Sahne arkasında yer alan ekranlarda, her şarkı için hazırlanan videolar ve ışık tasarımı; müzikal olduğu kadar görsel bir şölenin de yaşanmasını sağladı.

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde Şebnem Ferah "Kadın" (1996) albümünden "Od" (2013) albümüne uzanan geniş bir repertuvar sundu.

Şebnem Ferah'a Rock Off konserinde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Buket Doran (bas gitar), Metin Türkcan (gitarlar), Aykan İlkan (davul), Ceren Akyıldız(vokal) ve Serdar Barçın(flüt) eşlik etti.

Gecenin finalini ise, MFÖ yaptı. Çok yakında yeni albümleri ile karşımıza çıkacak olan grup, sevilen şarkıları ile geceyi noktaladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :