Merve Özbey Sevenleriyle Buluştu!

Abone Ol :

Merve Özbey Sevenleriyle Buluştu!

Şarkıcı Merve Özbey, İstanbul Kartal’da sahne aldı. Güzel şarkıcı, gerek repertuvarı gerekse performansıyla etkinlik alanını dolduran yüzlerce kişiye müzik ziyafeti sundu.

'Helal Ettim'' parçasıyla başladığı performansında iki farklı sahne kıyafeti ile sevenlerinin karşısına çıkan Merve Özbey, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

"Doğup büyüdüğüm yerde olmak harika bir duygu. Kalabalık olacağını düşünüyordum ama açıkçası böyle bir kalabalığı ben bile beklemiyordum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdi size 'sahnemi bir saat uzatıyorum' desem 'Merve gaza geldi' diye düşüneceksiniz, alakası yok. Kartal'a geldim. O kadar ayrıcalık olacak tabii ki" sözleriyle konserini uzattığını müjdeledi.

Zaman zaman şarkılarını kendisini bu özel gecede yalnız bırakmayan annesi Serap Aras'ı işaret ederek seslendiren Özbey, "Anne her evlat için değerlidir, kutsaldır. Bu gece burada olması benim için o kadar önemli ki anlatamam. Canım annem. İyi ki benim annemsin. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı. "Seninle gurur duyuyorum" diyen anne Serap Aras, sahneden kendisine öpücükler gönderen kızına aynı şekilde karşılık verdi.

Yaklaşık iki bin kişiye 'Bu şarkılar sizler için yazıldı, sizler için okunuyor" diyen başarılı şarkıcı, yaklaşık üç saat süren performansını 'Vurur Yüze İfadesi' parçasıyla noktaladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :