Merve Özbey MOİ Sahne'de Sevenleriyle Buluştu!

Abone Ol :

Merve Özbey MOİ Sahne'de Sevenleriyle Buluştu!

Merve Özbey geçtiğimiz akşam Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda MOİ Sahne’de konser verdi.

Konser sürprizlerle doluydu. Ünlü dj ve prodüktör Erdem Kınay ve sekiz dansçı eşliğinde sahneye çıkan Özbey, ‘Öptüm’ şarkısıyla başarıyı yakalayan ‘İkizler’i ve rapçi Zeo’yu da sahnesinde konuk etti. Başarılı sanatçı ‘Ünzile’ şarkısını seslendirirken sahne alan minik dansçı, salondakilere duygusal anlar yaşattı. MOİ Sahne konserine ‘Çığlık atmak, ayağa kalkmak, eski sevgiliye mesaj atmak serbest’ sözleri ile başlayan güzel sanatçı konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMADILAR’

Basın mensuplarının ‘Bu gece sizin için özel bir gece, nasıl hissediyorsunuz?’ sorusunu, ‘Yaklaşık üç aydır altmış kişilik bir ekip çalışıyor. Her izleyicim benim için çok özel ama ilk defa İstanbul’da bir konser salonunda, biletli bir konser veriyorum. Sağolsunlar sevenlerim benim yüzümü kara çıkarmadı biletler bitti. Çok heyecanlıyım.’ şeklinde yanıtladı.

‘YENİ BİR TARZLA GELİYORUZ’

“Albüme çok az kaldı. 2018’in ilk çeyreği demiştik ama bazı sekmeler oldu ama ince eleyip sık dokuyoruz. ‘Duman’ ve ‘Helal ettim’le Türk Pop Müziği’ne yeni bir soluk getirmiştik artık o tarzdan uzaklaşıyoruz ama  yeni ve efsane şeylerle geliyoruz.”

‘KENDİMLE KALMAYI SEVDİM’

Güzel yorumcu ‘Aşk var mı?’ sorusunu, ‘Kendi kendimle kalmayı sevmiş durumdayım. Şu anda kendimi işime verdim. Bilmiyorum, arkadaşlarım beni destekleyecek mi ama sahnede alkışın verdiği hazzı verebilecek bir adam lazım galiba. Hiç bir zaman aşka kapımı kapatmadım. Vicdanlı, incitmekten korkan birini sabırsızlıkla bekliyorum’

BÜYÜK USTA’YA SELAM

Sahnede büyük usta Kayahan’dan üç şarkılık potpuri yapan Merve Özbey, başarılı repertuvarı ve güçlü yorumuyla izleyenlerden tam not aldı.

Etiketler: 0

Abone Ol :