Merve Özbey "20 Dakika" Programına Konuk Oldu!

Abone Ol :

Merve Özbey

Onur Kırış’ın hazırlayıp sunduğu Kral Pop TV  "20 Dakika" programına bu hafta Merve Özbey konuk oldu. Oldukça keyifli geçen sohbette Merve Özbey, çocukluğundan yeni projelerine kadar özel açıklamalarda bulundu.

Merve Özbey'in konuk olduğu 20 Dakika programı TV yayınından önce sadece Kral Müzik'te!

“Sahne Tozunu Yuttuktan Sonra Akademisyenlikten Vazgeçtim”

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda okurken akademisyen olmak istediğini söyleyen Merve Özbey sahnenin tozunu yuttuktan sonra bu kararından  neden vazgeçtiğini ise şu sözlerle anlattı; “ Hem sahne çalışmaları hem akademisyenlik ikisi bir arada benim için çok zor olacağı için seçim yapmak zorundaydım. Çünkü ikisi de çok fazla emek  ve zaman isteyen kariyerler. Bu nedenle sahnede olmayı tercih ettim. Ama bu değil ki Akademisyenlik kariyerini tamamen kapattım. Belki ilerde  bunu da tercihlerim arasına alabilirim” dedi.

“Hepsi Benim İçin Ayrı Bir Okuldu”

Ebru Gündeş, Demet Akalın, Bengü ve  Ferman Toprak gibi bir çok özel isimle çalışan Merve Özbey,  hepsinin yerinin kendisi için ayrı olduğunu da  anlattı; “ Hiç birini birbirinden  ayıramam ama en fazla çalıştığım isim Demet Akalın’dı yaklaşık 4,5 sene vokalistliğini yaptım. Ferman Toprak da çyle benim manevi babamdır. Ebru Gündeş vokalistlik teklif ettiğinde heyecandan ne yapacağımı bilememiştim. Benim için  hepsi ayrı bir okul deneyimdi “ dedi.



“Yaptığım En Cesur Hareket Şarkı Söylemek “

Merve Özbey, yaptığı işte kendine güvendiğini söylerken Yaptığı en cesur hareketin şarkı söylemek olduğunu belirtti. Merve Özbey; “You Tube kanalımda  paylaştığım  videolar en doğal hallerim. Aslında en cesur halim diyebilirim. Çünkü orada sıfır makyaj ve çıplak sesle şarkı söylüyorum bu da yaptığım en cesur  hareketlerden biri “Dedi.


“Herkes Beni Holly Andersen Sanıyordu”

Erdem Kınay’ın “Proje” isimli  albümünde “Duman” isimli şarkısı seslendirerek büyük bir çıkış yakalan Merve Özbey şarkının klibinde yer almamıştı.  Merve Özbey, bu durumun hayatında bir çok ilginç  olaya sebep olduğunu  ise espirili bir dille anlattı.  Klipte gözükmediği için herkesin kendisini  klipte rol alan  Holly Andersen sandığını söyledi.


“Yeni Albüm 2018’in İlk Çeyreğinde”

2. albümünün çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Merve Özbey, albümünü 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkarmayı planladığını söyledi.  Albümde farklı ve değişik bir tarz denediklerini söyleyen Merve Özbey her  tarz şarkılara yer verdiklerini  belirtti. Merve Özbey, bir  Türk Sanat Müziği albümü de çıkarmak istediğini belirtti.


Pazartesi   saat      13:00
Çarşamba saat      16:00   (Tekrar)
Cuma saat             20:30   (Tekrar)

Etiketler: 0

Abone Ol :