Mert Ali İçelli'den Sevindiren Haber!

Abone Ol :

Mert Ali İçelli'den Sevindiren Haber!

Ünlü aranjör Mert Ali İçelli'den kayıp iddialarına yanıt geldi.

Murat Boz, Emre Kaya, Ersay Üner ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerle ortak projelerde yer alarak adını duyuran ünlü aranjör ve müzisyen Mert Ali İçelli'den, 12 Mayıs'tan bu yana haber alınamadığı iddia edildi. İçelli "Geçen ay bir kaç gün telefonum arızalandı. Eşim bana 3-4 gün ulaşamadı. Geçen hafta boşandık" dedi.

 Emniyete başvuran aranjör Mert Ali İçelli'nin eşi, 16 yıllık kocasının İzmir'e konser vermek için gittiğini bir daha da kendisine ulaşamadığını söyledi.

 Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Elif İçelli ifadesinde, eşinin yola çıktığı gece Whatsapp üzerinden görüştüklerini ardından aradığında telefonun kapalı olduğunu anlattı. 'Arkadaşımı Bul' uygulaması üzerinden eşinin telefonunun bir süre İzmir Narlıdere'de sinyal verdiğini anlatan İçelli sözlerine şöyle devam etti: "Sinyal birkaç saat sonra kayboldu. Aradan günler geçti, fakat kendisine hala ulaşamıyorum. Eşimin başına kötü bir şey gelmiş olabileceğinden korkuyorum" dedi.

 Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Mert Ali İçelli, konuya açıklık getirdi: "Aslında geçen ayın haberi bu. Sabah kalktım, okudum bu haberi. Konsere gitmiştim, bir kaç gün telefonum arızalandı. Nereye gittiğim çok belliydi. Ve kısa sürekli bir durumdu. Kriz yaratacak bir durum olmadı. Onun 'eşimden haber alamıyorum' dediği tarih 12 Mayıs. 3-4 gün bana ulaşamadı. Haber şimdi gündeme geldi. Biz Elif ile geçen hafta anlaşmalı olarak, medeni iki insan gibi boşandık. 16 yıllık evliliğimiz bitti." Dedi.

Abone Ol :