Melike Şahin'den İlk Solo Albüm

Abone Ol :

Melike Şahin'den İlk Solo Albüm

Melike Şahin son üç yılda bir çok tekli yayınladı, milyonlarca kez dinlendi, Türkiye'nin dört bir yanında konserler verdi. Şimdi ilk albümüyle yepyeni bir hikaye anlatmaya hazırlanıyor.

Tutuşmuş Beraber, Deli Kan, Geri Ver gibi parçalarıyla tanıdığımız başarılı sanatçının uzun zamandır merakla beklenen ve Şubat ayında yayınlanacak ilk solo albümü Merhem’den yayınlayacağı ilk tekli olan Uykumun Boynunu Bükme, 22 Ocak’ta tüm dijital müzik servislerinde yayında olacak. Söz ve bestesi Melike Şahin’e, düzenlemesi ise Selda Bağcan’la çalışmalarından da tanıdığımız Boom Pam’in kurucusu Uri Brauner Kinrot’a ait.  Sounduyla Yeşilçam filmlerinin havasını estiren; ’Nolur gitme’ diyecek kadar hüzünlü, ‘Uykumun boynunu bükme’ diyecek kadar naif sözleriyle can yakan parça, Melike Şahin’in güçlü vokalleriyle tamamlanıyor ve merakla beklenen ilk solo albümünden ipuçları taşıyor. Parça Diva Bebe Records & Gülbaba Records etiketiyle yayınlanacak.

 

Sanatçının albüm vokal kayıt sürecinde çekilen görüntüleriyle hazırlanan ve yönetmenliğini Melih Kun'un üstlendiği klibi de 22 Ocak itibariyle yayında olacak.

Etiketler: Melike Şahin

Abone Ol :