Melek Mosso'dan Aşık Mahzuni Şerif Yorumu "İnce İnce Kar Yağar"

Abone Ol :

Melek Mosso'dan Aşık Mahzuni Şerif Yorumu

Melek Mosso'nun kendine has yorumuyla dinleyicileri büyüleyecek, Aşık Mahzuni Şerif'in derin sözleriyle düşündürecek ve Zafer Karayazgan'ın ustaca düzenlemeleriyle ruhları okşayacak 'İnce İnce Bir Kar Yağar', 16 Haziran Cuma günü yayında. 

23-06/15/melek1.jpg

"İnce İnce Bir Kar Yağar", içeriğinde taşıdığı derin anlamlarla insanın iç dünyasında iz bırakmayı hedefleyen bir şarkı. Sesiyle şarkının içeriğini büyüleyici bir şekilde taçlandıran Mosso, dinleyenleri adeta duygusal bir yolculuğa çıkarmaktadır. Türkünün sözleri, Türk halk müziğinin efsanevi isimlerinden Aşık Mahzuni Şerif'in eşsiz kalemi tarafından yazılmıştır.  "İnce İnce Bir Kar Yağar", insan ilişkilerindeki karmaşıklığı, aşkın acı tatlı yönlerini ve insanın iç dünyasında olup bitenleri ince bir şekilde anlatır. Her dizede bir hikaye gizlidir ve dinleyiciye derinden dokunan duyguları hissettirir.

Bu muhteşem eser, bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirildi. Geliri depremzedelere bağışlanacak olan "İnce İnce Bir Kar Yağar", yalnızca büyüleyici melodisi ve etkileyici sözleriyle değil, aynı zamanda bir yardım eli uzatma amacıyla da dinleyicilerin kalplerine dokunmaktadır

Etiketler:

Abone Ol :