Mehmet Erdem'den Yeni Albüm

Abone Ol :

Mehmet Erdem'den Yeni Albüm

 

Mehmet Erdem’in geçen ay Apple Music’te ön satışa açılan “Bir Şarkı Vardı Ya” albümü,tüm dijital müzik platformlarında dinleyicilerle buluştu. On şarkıdan oluşan albümde birbirinden özel dokuz cover şarkı (Ali Yazar Veli Bozar, Haberin Var Mı, Üzgünüm, Sevemedim Kara Gözlüm, Kavak Yelleri, Hava Nasıl Oralarda, Nefesim Nefesine, Yalıçapkını, Sevdalılar Beni Anlar) yer alıyor.

Albüme adını da veren tek yeni şarkı ise, Mehmet Erdem albümlerinin vazgeçilmezi Cihan Güçlü imzalı: “Bir Şarkı Vardı Ya”. Albümün en güçlü slow şarkılarından olan çalışma, çok kısa sürede Mehmet Erdem klasikleri arasında yerini almaya aday.

mehmeterdemalbümkapak

Geçtiğimiz günlerde “Bir Şarkı Vardı Ya”nın ilk teklisi olarak müzikseverlerle buluşturduğu “Sevemedim Kara Gözlüm” yorumuyla beğeni toplayan sanatçı; albümün açılışını ise bir Barış Manço klasiği “Ali Yazar Veli Bozar” ile yapıyor. Mehmet Erdem’in kendine özgü yorumu ve aranjesi ile albümde öne çıkan eser, aynı zamanda büyük ustaya da selam duruşu niteliğinde.“Bir Şarkı Vardı Ya” nın tüm düzenlemeleri ve prodüktörlüğünde Alper Atakan’ın imzası bulunuyor. Albüm kayıtları Ahmet Emre ve Kutal Kılıç’a, miks ve mastering ise Özgür Yurtoğlu’na ait.Kapak tasarımı Emre Erdem tarafından hazırlanan albümün fotoğraf çekimi de Yiğit Eken tarafından gerçekleştirildi.

Etiketler: mehmeterdem, yenialbüm

Abone Ol :