Mahsun Kırmızıgül "Hoş Geldin" Diyecek

Abone Ol :

Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül'ün, 16 yıl aradan sonra çıkaracağı ‘Hoş Geldin’ albümü 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece saat 00.01’de yayınlanacak.

Mahsun Kırmızıgül 16 yıl aradan sonra

Instagram’dan açıklama yapan sanatçı; 16 yıl aradan sonra, ‘’Hoş Geldin’’ diyerek sizlerle buluşacağım anı bekliyorum. ‘Hoş Geldin’ ismini taşıyan albümümüz, tüm dünyada 2022’nin ilk albümü olarak çıkacak. 31 Aralık’ı 1 Ocak’a bağlayan gece saat 00.01’de çıkacak olan albüm’, A1 Müzik etiketiyle, müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini alacak. Bu değerli albüm, dijital platformların dışında, CD ve dubble Plak olarak müzik marketler ve satış sitelerinde yerini alacak. Yeni albümünün kayıtları Prag ve İstanbul’ da yapıldı. Albüme Prag Senfoni Orkestrası ve İstanbul Strings Orkestrası eşlik etti.

Albümdeki eserleri gökkuşağının renklerine benzetiyorum. Farklı müzik türelerinin içinde yer aldığı bir albüm ile karşılaşacaksınız. Bu albümde 2 yıllık bir emek, sabır ve en önemlisi büyük bir özveri var. İstedim ki, 16 yıl aradan sonra single, maxi single ile sevenlerimin karşısına çıkmayayım; 2022’nin ilk dakikalarından itibaren siz değerli müzikseverlerle buluşayım. Ayrı kaldığımız her yıl için bir şarkıyla dönüyorum. Müziği de, siz kıymetli sevenlerimi de, şarkı söylemeyi de çok özledim. Artık geri sayım başladı."
sözlerine yer verdi

 

Abone Ol :