Mahsun Kırmızıgül 11 Yıllık Orucunu Bozdu!

Abone Ol :

Mahsun Kırmızıgül 11 Yıllık Orucunu Bozdu!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Ustalara Saygı’’ etkinliğinde Ordulu şair  ‘’Dursun Ali Akınet’’ sevilen şiirleriyle sanatseverlerle buluştu. ‘’Ustalara Saygı’’ etkinliğinin 156.sı Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’da geceye katılan isimler arasındaydı, kısa bir açılış konuşması yaptı. Geceye damgasını ise Mahsun Kırmızıgül vurdu. 11 yıllık türkü orucunu Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte bozan,   sevilen sanatçı ‘’Yan Yüreğim Yan’’ adlı türküsünün son dörtlüğünü seslendirdi, salondan alkış tufanı koptu.

Başkan Hazinedar rica etti, Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra türkü söyledi

Kültür, sanat, edebiyat, düşün ve müzik dünyasındaki usta isimlerin çeşitli yönleriyle buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi’’ Ustalara Saygı’’ toplantılarının 156.sı Fulya Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.  Usta şiir yazarı ‘’ Dursun Ali Akınet’’ sevilen şiirlerinin seslendirdi, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’da hemşerisi olan Ordulu ozana eşlik etti.

Mahsun Kırmızıgül 11 yıllık türkü orucunu bozdu!

Başkan Hazinedar’ın özel davetlisi olarak geceye katılan oyuncu, yönetmen Mahsun Kırmızıgül de bu anlamlı günde Fulya Sanat Merkezi’ndeydi.  Sahneye alkışlarla çıkan ünlü yönetmen, Başkan Hazindar’ın isteğini kırmayarak ‘’ Yan Yüreğim Yan’’adlı sevilen türküsünün son dörtlüğünü seslendirdi. Ünlü yönetmen eline mikrofonu aldığı o anlarda büyük bir alkış tufanı koptu. 11 yıllık türkü orucunu Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte bozan Kırmızıgül duygu dolu anlar yaşadı. ‘’ 11 yıldır türkü söylemiyordum, uzun yıllar sahneye çıkmadım sahneye çıkınca bile heyecanlandım’’ dedi. Müzik dünyasını yıllar önce bırakan Mahsun Kırmızıgül,  uzun yıllardan bu yana film sektöründe boy gösteriyor.

Fulya Sanat Merkezi’nde türkü şöleni

Şair, Dursun Ali Akınet’le sahnede kısa bir söyleşi gerçekleştiren ünlü yönetmen daha sonra sahneden ayrıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde aralarında Özgür Alter, İbrahim Can, Ali Osman Erbaşı, Mehmet Gümüş, Yüksel Kayfaz ve çok sayıda türkü dünyasının usta isimleri, Dursun Ali Akınet’in eserlerini seslendirerek geceyi müzik ziyafetine çevirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Etiketler: 0

Abone Ol :