Mabel Matiz Türkiye Turnesi'nin Startını Ankara'dan Verdi!

Abone Ol :

Mabel Matiz Türkiye Turnesi'nin Startını Ankara'dan Verdi!

Mabel Matiz, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Kerki ve Solfej’in düzenlediği Türkiye turnesinin startını Ankara konseriyle verdi. Ankara Congresium'u tıklım tıklım dolduran hayranlarına kelimenin tam anlamıyla müzik ziyafeti çeken başarılı sanatçı, turnenin ilk ayağında başkenti adeta salladı.
 

Konserine sevilen parçalarında ‘Fırtınadayım’ şarkısı ile başlayan ünlü sanatçı, Yıldız Tilbe'ye ait ''Değilsin'' şarkısını seslendirdikten sonra, ‘’ Yıldız Hanım bizim için çok değerli bir sanatçı. Kendisini her zaman örnek almışımdır. Buradan arabesk müziğin güçlü sesine selamlar yollayarak sevgimi dile getirmek istiyorum’’ sözleri ile Tilbe'ye sahnesinden selam yolladı. Repertuvarı ile olduğu kadar sahne enerjisiyle de kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerin gönlünü fethetmeyi başaran Mabel Matiz, seçtiği sahne kıyafetleriyle de dikkat çekti.
Dinleyicilerinin kendisini her şarkıdan sonra tribünlere çağırmasına kayıtsız kalmayarak bir ara sahneden inip hayranlarının arasına karışan Matiz, şarkılarını onlarla birlikte koro halinde seslendirerek coşkuyu ikiye katladı.
İki saat süren programını alkışlar eşliğinde noktalayan Matiz, tezahüratlar dolayısıyla uzun süre sahneyi terk edemezken, yoğun istek üzerine ''Sarmaşık'' şarkısını bir kez daha seslendirdi.
Öte yandan konserinin sonunda ''Türkiye Turnesi''nin detaylarını da paylaşan Mabel Matiz, 30 Kasım Gaziantep, 1 Aralık Mersin, 15 Aralık Çanakkale, 22 Aralık Edirne, 19 Ocak İzmir ‘de vereceği konserlerle hayranları ile buluşmaya devam ederek Türkiye'yi karış karış dolaşacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :