Mabel Matiz Avrupa Turnesine Çıkıyor!

Abone Ol :

Mabel Matiz Avrupa Turnesine Çıkıyor!

Mabel Matiz, büyüleyici müziği ve enerjik sahne performansıyla Avrupa turnesine damgasını vuruyor! 

Bu sezonun başında Avrupalı hayranları ile buluşmaya başlayan sanatçı, müzikseverlerle dolup taşan konserlerine devam ediyor. 18 Kasım’da Muziekgebouw Eindhoven ve 19 Kasım’da Amsterdam Royal Theater Carré’de gerçekleşen konserlerinde binlerce hayranıyla buluşan Mabel Matiz, adeta bir müzik şöleni yarattı. Tüm biletlerin günler öncesinden tükenmesiyle sanatçının Avrupa'da ne kadar sevildiğini bir kez daha ortaya koydu.

Mabel Matiz'in coşkulu konser serisi, 21 ve 23 Aralık tarihlerinde Hannover Capitol ve Hamburg Docks’ta devam etti. Her performansında sahne enerjisiyle adeta izleyicileri büyüleyen sanatçı, unutulmaz anlara imza attı. Sanatçı, Ocak ayında da müzik tutkunlarıyla buluşmaya devam edecek. Stuttgart'ın gözde mekanlarından Im Wizemann ve Frankfurt'da Batschkapp sanatçının sesine kulak vermek için sabırsızlanan hayranlarını bekliyor.

Mabel Matiz'in müzik maratonu şubat ayında da hız kesmeden devam edecek. Düsseldorf'ta Mitsubishi Electric Halle ve Hasselt'te Trixxo Theater ile sürerken, Londra'da Barbican Centre'da da müzik ziyafeti yaşatacak.

Ve heyecan dorukta! İstanbul Volkswagen Arena'da Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 14 ve 15 Şubat'ta üst üste 2 gece boyunca Mabel Matiz, Türkçe popun kalbinde hayranlarıyla buluşacak. Bu unutulmaz konserlerle dolu turnede, Mabel Matiz'in müziğini sevenleri coşturacak!

Etiketler:

Abone Ol :