Kenan Doğulu’yu hiç Böyle Dinlemedin!

Abone Ol :

Kenan Doğulu’yu hiç Böyle Dinlemedin!

Çoğu klasikleşmiş şarkılarıyla Kenan Doğulu, 360° center stage deneyimi ile 02 Mart’ta Volkswagen Arena’da!

Volkswagen Arena’nın interaktif, samimi ve güçlü bir programa ev sahipliği yaptığı yeni konser serisi "Volkswagen Arena 360° Center Stage" programında Türkiye’nin beğenilen sanatçıları yer alıyor. Konser alanında bulunan tüm izleyicilere her açıdan kusursuz bir görüntü ve güçlü bir akustik deneyim sunabilmek için özel olarak tasarlanan 360°’lik sahnenin ilk konuğu, Kenan Doğulu.

90’ların başından bugüne dek yayımladığı 14 stüdyo albümü, 7 tekli ve 55 müzik klibiyle "En İyi Albüm", "En İyi Şarkı", "En İyi Klip", "En İyi Erkek Pop Sanatçısı" dallarında pek çok ödül kazanan Kenan Doğulu; geniş hayran kitlesinin katıldığı binin üzerinde konserde sahne aldı. Müzik hayatı boyunca yüzlerce şarkıya besteci, söz yazarı, yorumcu ve aranjör olarak imza atan sanatçı; film müzikleri ve farklı müzisyenlerele yaptığı ortak çalışmalarla da beğeni topladı. Pop’un yanı sıra elektronik, etnik ve caz gibi müzik türlerinden beslenen Doğulu; yüksek enerjisi, seyircilerle kurduğu güçlü iletişim ve farklı enstrümanları çalmaktaki başarısıyla Türkçe pop sahnesinin en sevilen sanatçıları arasında gösteriliyor.

Kral Pop Radyo Medya sponsorluğunda;  Pozitif, Solfej Organizasyon ve Kerki Prodüksiyon işbirliği ile 360°’lik bir Kenan Doğulu performansı için Volkswagen Arena’nın gerçeküstü atmosferinde buluşalım.

Biletler Biletix'te!

 

Etiketler: 0

Abone Ol :