Kenan Doğulu'dan Sürprizlerle Dolu Harbiye Konseri!

Abone Ol :

Kenan Doğulu'dan Sürprizlerle Dolu Harbiye Konseri!

Kenan Doğulu, ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu. Kenan Doğulu’nun artık bir Harbiye klasiği haline gelmiş konseri gerçek bir müzik ziyafetine dönüştü.

 

Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan Kenan Doğulu, sahne enerjisi, dillerden düşmeyen şarkılarından oluşan repertuvarıyla dinleyelere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Konserin açılışını ‘Susma’ parçasıyla yapan Doğulu, konserde 30’u aşkın şarkı seslendirdi. Hınca hınç dolu olan Açıkhava’da tüm şarkılara çoşkuyla eşlik edenler arasında Şebnem Ferah, Bengü, Gonca Vuslateri, Ömer Faruk Sorak, Ebru Şallı, Pelin Akat  gibi ünlü isimler de yer aldı.

 

30 yıl önce ilk adımı Harbiye’de attı !

Kenan Doğulu, her yıl binlerce hayranıyla bir araya geldiği İstanbul’un en özel konser mekanlarından Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’yla ilgili ‘’Benim sahneye ilk çıktığım yerlerden biri Açıkhava. 30 yıl önce Liselerarası Şarkı Yarışması’yla ilk adımı attığım bu sahnede bugün hala şarkılarımı söyleyebiliyor ve müziğimi paylaşıyor olmak duygusu beni çok heyecanlandırıyor’’ dedi.


Genç müzisyenler ilk adımı atıyor !

Gençleri ilk adımı atmalarıyla ilgili cesaretlendiren Kenan Doğulu, yeni şarkısı

“İlk Adımı Sen At” ı ilk kez seslendirdikten sonra sahnesine her zaman desteklediği ve cesaret verdiği genç müzisyenleri davet etti.

 

Kenan Doğulu, daha önce Chick Corea’nın da sahnesine konuk olan 13 yaşındaki caz piyanisti Hakan Başar ile 16 yaşındaki Berklee öğrencisi vokalist Bade Karakoç’u ilk kez Harbiye sahnesinde ağırladı. Bade Karakoç şarısını söyledikten sonra Kenan Doğulu, “Böyle Bade’yi sahnede dimdik, güçlü görünce çok duygulandım. Kuvvetli kadın figürünü seviyorum, bu şarkım tüm kadınlara, dünyayı ters düz edenlere gelsin’’
dedi. Prodüktörlüğünü yaptığı Tahribad-ı İsyan grubu ise Doğulu sahnesinde “Hamam” şarkısını seslendirdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :