Kenan Doğulu’dan Bodrum’da Müzik Şöleni

Abone Ol :

Kenan Doğulu’dan Bodrum’da Müzik Şöleni

Kenan Doğulu, Kral Popğ Radyo medya sponsorluğunda Kerki Solfej’in organizasyonuyla 16 Ağustos Pazartesi gecesi Bodrum Antik Tiyatro’da BtcTurk PRO sahnesinde mükemmel bir konsere imza atarak dinleyicileriyle şarkılar söyledi.

 

Yaz boyunca konser maratonuna hız kesmeden devam eden Kenan Doğulu, Bodrum Antik Tiyatro’da akıllarda iz bırakacak bir performansa daha imza attı.

Yoğun ilgi gösterilen konserde Kenan Doğulu, ayakta alkışlanan sahne performansı ve özel repertuarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konsere “Issız Ada” şarkısıyla başlayan Doğulu, “Yaparım Bilirsin”, “İlk Adımı Sen At” ve “Çakkıdı” gibi hit şarkılarını sevenleriyle beraber söyledi. Kenan Doğulu’ya sahnede tuşlu çalgılarda Mustafa Haybat, davulda Nedim Ruacan, perküsyonda Abbas Karacan, bas gitarda Orhan Deniz, elektro gitarda Gökay Semercioğlu, vokallerde Duygu Soylu ile Sinem Yalçınkaya, saksafonda Toygun Sözen ile Serkan Altınok, trompette Tolga Bilgin ve trombonda Ziya Arman eşlik etti.

Kenan Doğulu, konserinin sonunda yoğun istek ve alkışlar üzerine bis yaparak "Pamuk” şarkısını seslendirdi. Sahne kıyafetleriyle ve şıklığıyla kendine hayran bırakan Doğulu, Bodrum Antik Tiyatro’daki konserinde Merve Kırşan stil danışmanlığında doğa dostu sürdürülebilir tasarımlar tercih eden Rewaken tarafından hazırlanan bir takım ile sahne aldı.

 

21-08/17/1629156656_img_9790.jpeg

Etiketler: Kenan Doğulu

Abone Ol :