Kenan Doğulu “İhtimaller” İle Açıkhava Sahnesi’nde!

Abone Ol :

Kenan Doğulu “İhtimaller” İle Açıkhava Sahnesi’nde!

Yeni şarkılar ilk kez Harbiye Açık Havada !

Kral Pop Medya sponsorluğunda 25 Haziran Cumartesi akşamı, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek olan  Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde  Kenan Doğulu ‘’İhtimaller’’ adını taşıyan yeni albümü ile sevenleriyle buluşacak.

Konserde Kenan Doğulu, aralarında ‘Gelinim’, ‘Sımsıkı Sıkı Sıkı’,  ‘Aşkkolik’, ‘Aşk Oyunu’, ‘Baş Harfi Ben’, ‘Can Bebeğim’, ‘Ex Aşkım’ gibi yıllar içerisinde müzikseverlere sunduğu birçok hit parçasının, caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarını Harbiye Açıkhava’nın büyülü atmosferinde müzikseverlere sunacak.

Yeni albümde yer alan ‘İhtimal’ şarkısını da ilk kez seslendirecek olan Kenan Doğulu’ya sahnede Türkiye’nin en iyi caz müzisyenleri eşlik edecek.
Türkiye’de ve dünyada farklı caz sahnelerinde yer alan birbirinden önemli Türk caz müzisyenlerinin oluşturduğu orkestrada; Doğulu’ya piyanoda Ercüment Orkut ve Can Çankaya, kontrabasta Ozan Musluoğlu, davulda Mehmet İkiz ve Ferit Odman, trompette Şenova Ülker, trombonda Bulut Gülen, saksofonda Engin Recepoğulları ve vokallerde Sibel Gürsoy ile Tuğba Önal eşlik edecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :