Kenan Doğulu Ankara'da Müzikseverlerle Buluştu!

Abone Ol :

Kenan Doğulu Ankara'da Müzikseverlerle Buluştu!

2018 yazını sahneye geçiren Kenan Doğulu, önceki akşamları Kerki ve Solfej'in düzenlediği Ankara Congresium'da haklı konserle Ankara'lı yedilerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Doğulu konsere "İlk Adımı Şen At" şarkınca başlayarak repertuvarı ve performansı ile büyük alkış aldı. Kenan Doğulu, unutulmayacak Ankara'da gecelerden birine imza attığında yüzlerce hayranına bir gece için adeta bir müzik şöleni yaşattı. 25 yıllık profesyonel sanat müziği, şarkı sözleri, müzik, şarkı sözü, şarkı sözü, müzik, müzik, video, video izle, video izle, bedava film izle, bedava film izle, bedava film izle, bedava film izle
Ankaralı'ların yoğun ilgi gösterdiği konserde büyük küçük herkes gece boyunca tüm şarkılara heyecan ve coşkuyla beraber bir şey minik bir hayranıdır. Kenan Doğulu, '' annesi ve babası, endişelenmeyin. O artık bize emanet. '' Sözleri ile de takdir topladı. Kendisini dinlemeye gelen yedilerine seslenerek 'Bu gece bizleri burada yalnız bırakmadığınız için kendim ve ekibim adına çok teşekkür ederim. Alkışlayanların elleri dert görmesin, aşk yapanların aşk hayatları daha iyi olur inşallah 'diyerek büyük alkış aldı. Bu durum karşısında tebessüm eden başarılı şarkıcı 'Hepinizin aşkın kültürleri iyi olsun inşallah.' diyerek temenn sunucular bağışla bağdaştırmış oldu.
Yüreğiyle ünlü sanatçı sahnede kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen yedilerini kırmayarak beraber hatıra fotoğrafları çektirdi. Kenan Doğulu, 'Pamuk' ve 'Issız Ada' şarkılarını bir kez daha seslendirerek muhteşem geceyi muhteşem şarkıları ile sonlandırdı.

Etiketler: 0

Abone Ol :