Kayahan'ı Anma Gecesinde Duygusal Anlar!

Abone Ol :

Kayahan'ı Anma Gecesinde Duygusal Anlar!

Ana sponsorluğunu Doğuş Grubu'nun medya sposrsorluğunu Kral Fm ve Ntv'nin yaptığı 5. Uluslararası Klarnet Festivali kapsamındaki etkinliklerde bu yıl Kayahan’ın anısına “Ustaya Saygı Konseri” düzenlendi. Cemal Reşit Rey’de yapılan ve Kral Pop ve Kral Tv'den ortak canlı yayınlanan konserde Cansu Kurtçu , Ferman Akgül, Hakan Aysev, Fettah Can, Şebnem Keskin, Ozan Ünlü, İpek Açar, Serkan Çağrı, Suat Suna, Yonca Lodi, Zara, Gökhan Tepe, Gökhan Türkmen ve İrem Derici sahneye çıktı. Müzik direktörlüğünü İskender Paydaş’ın, sunuculuğunu ise oyuncu Hakan Bilgin’in üstlendiği organizasyonda şarkıcılar, Kayahan’ın geçmişten günümüze sevilen şarkılarını söyledi.

Konser öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında tüm sanatçılar duygularını paylaşırken, festivalin sanat yönetmeni Serkan Çağrı, “Her sene Klarnet Festivali’nde gerçekleştirilen Ustaya Saygı gecesinde buluşuyoruz. Bu yılki anma programında Kayahan Abi’miz var. Bizim için mutluluk veren şey, unutulmayacak müzik adamlarını yeniden hatırlıyor olmamız” dedi.

Serkan Çağrı ile birlikte “Gönül Sayfam” şarkısını seslendiren İpek Açar, sözlerini değiştirerek şarkıyı “Gönül sayfamda canım, açık seçik Kayahan yazıyor” şeklinde söyledi. Şarkının bitiminde ise “Çok duygusal bir gece. Benim gönül sayfamda hep Kayahan yazacak. Bugün de, bundan sonra da öyle. Serkan Çağrı’ya çok teşekkür ediyorum. Yolu sevgiden geçen herkesi buraya doldurmuş. İyi ki varsınız” dedi.

İpek Açar ile babasının vefatından sonra tartışmalarıyla gündeme gelen Beste Açar da, geceye oğluyla katıldı. Gecenin sonunda konuşma yapan Beste Açar duygusal anlar yaşadı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :