Karadeniz'in Genç İsimlerine Ustalardan Destek!

Abone Ol :

Karadeniz'in Genç İsimlerine Ustalardan Destek!

Karadeniz müziğinin genç isimleri Serkan&Buğra, Sapanca’da yapılan özel bir düğünde sahne aldılar.

Futbol ve sanat dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra, çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun, oyuncu Celil Nalçakan, eski futbolcu Tuncay Şanlı ve Tümer Metin göze çarptı. Düğünde söyledikleri şarkılarla konukları mest eden ikili, muhteşem performanslarıyla Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun’un da dikkatini çekti.Sahneye sevilen slow şarkılarıyla konserine başlayan Serkan&Buğra, hareketli şarkılarına başladığında ise tüm konukları coşturdu.

Cengiz Kurtoğlu’ndan horon şov

Geçirdiği mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan Cengiz Kurtoğlu, kemençenin ritmine kapılıp kendini piste atarken gençlere taş çıkartırcasına horon oynadı.

HAKAN ALTUN’DAN MUHTEŞEM DÜET
Masasından kalkan Hakan Altun ise sahneye çıkıp, ikiliyle birlikte ''Aleni Aleni” isimli şarkıyı söyleyerek düet yaptı. Konser bittiğinde gençlerle özel olarak ilgilenen Kurtoğlu ve Altun, destek sözü verdi. Gençlerin kariyerleri hakkında bilgi alan usta sanatçılar, “Gençlere destek olup önlerini açmamız lazım. Elimizden ne geliyorsa seve seve yapmaya hazırız” dediler.

Etiketler: 0

Abone Ol :